آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404
فرهنگی
بزرگنمایی:
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به فعالیت ۱۴ درسه علمیه خواهران در استان گفت: در این مدارس یک هزار و ۲۶ طلبه مشغول تحصیل هستند.
به گزارش دیار مفرغ، حجتالاسلام سیدعلی موسوی، امروز(6اردیبهشت)، در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه به اهمیت تشکیل حوزه های علمیه اشاره کرد و اظهارداشت: نصف جمعیت جامعه را زنان جامعه تشکیل میدهند و فرقی بین زن و مرد در مسیر تقوا وجود ندارد.
وی تاکید کرد: آیات و روایات خدای متعال از زنان برای اهل ایمان مثال می زنند که جایگاه زنان را نشان می دهد.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان اظهار داشت: دشمنان ما روی اهمیت حوزه علمیه سرمایهگذاری می کنند و به دنبال کمرنگ کردن جایگاه حوزههای علمیه هستند.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه حضور بانوان در حوزه های علمیه و دانشگاه آبروی نظام است، ادامه داد: کار در حوزه علمیه جهاد فیسبیلالله است.
حجت الاسلام موسوی در ادامه خاطرنشانکرد: 14 حوزه علمیه در سطح استان لرستان در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا(سطح 2، 3 و سطح چهار) فعال است.
وی ادامهداد: هم اکنون یک هزار و 26 طلبه خواهر در مدارس علمیه در حال تحصیل هستند و تاکنون یک هزار و 400 طلبه فارغ التحصیل شدهاند.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان افزود: سال گذشته 450 نفر متقاضی ورود به حوزههای علمیه خواهران استان بودند که از این تعداد بیش از 200 نفر از آنها جذب شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حوزه های علمیه مردم نهاد هستند، خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی حوزه علمیه تولید نیروی انسانی است.
حجتالاسلام موسوی با اشاره به اینکه پذیرش حوزههای علمیه خواهران از اول اردیبهشت ماه آغاز شده و تا چهارم تیر ادامه دارد، گفت: رسانهها ظرفیتی چشمگیر برای کمک به جذب حداکثری علاقمندان به تحصیل در حوزه علمیه خواهران هستند.
وی مدرک حوزه علمیه خواهران را از معتبرترین مدارک علمی در سطح جامعه عنوان کرد و گفت: طلابی که از محل زندگی خود دور می شوند، برای مناطق دور بیش از 30 کیلومتر، از ظرفیت خوابگاه حوزه علمیه بدون دریافت شهریه استفاده خواهند کرد.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه امسال ظرفیت پذیرش در مدارس علمیه خواهران لرستان را بیش از هزار نفر در نظر گرفتیم، گفت: تلاش ما بر این است که در گزینش داوطلبان استعدادها را جذب و بهترین ها را انتخاب کنیم که بتوانیم حداقل یک سوم را جذب کنیم و در سمت توسعه حوزه های علمیه گام های موثری برداریم.
در ادامه این نشست اکرم مهرابی، معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران لرستان به بیان شرایط پذیرش حوزههای علمیه خواهران پرداخت و گفت: حوزههای علمیه خواهران در دو مقطع عمومی و ویژه در سطح دو برای سالتحصیلی آینده پذیرش دارند.
وی افزود: در مقطع عمومی از بین دانشآموزان مقطع سیکل و در مقطع عمومی ویژه در مقطع دیپلم از بانوان و دختران ثبتنام انجام میشود که شرایطی برای هر مقطع از جمله معدل شرایط سنی در نظر گرفته شده است که حافظان قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه، نفرات اول تا سوم المپیادهای علمی و دارندگان مدارک دانشگاهی با معدل 17 به بالا و دارندگان دیپلم با معدل 17 به بالا از معافیتهایی بهرهمند میشوند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران لرستان گفت: پذیرش سطح سه و چهار نیز از بین طلاب دارای مدرک سطح دو و از طریق آزمون و مصاحبه و گزینش انجام میشود کمااینکه در مقطع عمومی که ویژه دانشآموزان با مدرک تحصیلی سیکل است معدل بالای 15 و حداکثر سن 18 سال در نظر گرفته شده و این گروه آزمون ندارند و پذیرش از طریق مصاحبه و گزینش انجام میگیرد.