آخرین مطالب

طرح هر هفته با یک شهید لرستانی:

فرازهایی از وصیت نامه شهید بهمن بیرانوند فرهنگی

فرازهایی از وصیت نامه شهید بهمن بیرانوند

  بزرگنمایی:

بسم الله الرحمن الرحیم

با درود فراوان بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی و با سلام بر تمامی رزمندگان جبهه‌های حق علیه باطل و با سلام بر روح پرشکوه شهیدان از صدر اسلام تاکنون و با آرزوی پیروزی برای رزمندگان اسلام و آزادی اسرای ما از چنگال مزدوران آمریکایی.

اینجانب بهمن بیرانوند در حالت سلامت کامل با روحیه‌ای مملو از عشق به الله در تاریخ1362/01/26  وصیت نامه خود را نوشته و به شرح زیر می‌باشد.

ابتدا از پدر و مادرم و برادرانم و خواهرم و پدربزرگ هایم و مادربزرگ هایم و عموهایم و دائی‌هایم و تمام دوستان و آشنایان خواهشمندم که اگر از من ناراحتی دارید که من می دانم آنقدر در میان شما خوب و از خود گذشته نبودم که از من ناراحتی نداشته باشید ولی خواهشی که از شما دارم این است که مرا حلال کنید و هر وقت که به یاد من افتادید برای من فاتحه بخوانید و آرزوی بخشش گناهانم را از خداوند الرحمن خواستار شوید. از مادرم خواهشنمدم که برای من گریه نکند بلکه برای مظلومیت و غریبی امام حسین (ع) گریه کند و از پدرم خواهشمندم که به آشیخ علی گودرزی بگویند که نماز مرا بخواند و از شما خواهشمندم که اگر بدن من قابل دفن کردن بود مرا در بهشت شهدای بروجرد (جهان آباد) در جوار دیگر برادرانم دفن کنید.

وصیتی به برادران رزمنده‌ام و ملت دلیر و قهرمان پرور ایران زمین دارم. برادر و خواهر روز خواری و روز از خود و خدا بیگانه بودن را بیاد آوریم روزی که همچون حیوانی پست غرق در لذتهای نفسانی بودیم و همچون حیوانی بی شعور در جامعه‌ای که رهبر آن از طایفه شیاطین بود زندگی می‌کردیم البته بهتر است بگویم که هر روزی که می‌گذشت و نسلهای تازه‌ای پای به جامعه می‌نهادند آنها در همان روزهای اول انسانیت خود را از دست می‌دادند و در حقیقت حیات معنوی آنها خاتمه پیدا می‌کرد و همچون حیوانی بی شعور در دنیای مادیات عمر خود را سپری می‌کردند و در همان اوایل زندگی را ترک گفته و از لحاظ معنوی می‌مرد البته بایستی متذکر شوم که این حرفها را که گفتم گروه خاصی نیز بودند که این صفتها را نداشتند.

و در همان موقع که ما در جهل و گمراهی بودیم اینان از مقربان درگاه خداوند بودند و روز به روز در باب معنوی پیشرفتهای فراوان داشتند. خوب برادر و خواهر دردهای گذشته را بازگو کردم حال قدر و ارزش این انقلاب را بهتر بدانیم و بیشتر درباره این انقلاب فکر کنیم و فداکاری کنیم.

همانطوریکه قبلاً خیلی فداکاری کرده‌ایم پس بیشتر فداکاری کنیم و به تزکیه نفس بپردازیم تا همچون گذشته نباشیم که به لطف خداوند الرحمن امروز مانند گذشته نیستیم بلکه خیلی فرق کرده‌ایم تا جایی که جوانان ما با آنهمه فساد اینقدر الان پیشرفت کرده‌اند که آقا امام زمان را می‌بینند و آقا به دعا توسل آن‌ها می‌آید و آنها را در شب حمله یاری و پرستاری می‌کند تا اینجا پیشرفت کرده‌ایم پس شکرگذار خداوند الرحمن باشیم که اینهمه نعمت را به ما مردم ایران عنایت فرمود و ما را از جهل و گمراهی نجات داد.

بعنوان دومین وصیتم از شما مردم قهرمان و مسلمان ایران خواهشمندم که اطاعت از ولایت فقیه را واجب بدانید و جان فدا کردن در این راه را هدف خود بدانید هرگز از کمبود چیزی شکایت نکنید به یاد جان دادن رزمنده‌ها بیفتید که چطور غریبانه جان می‌دهند.

از همه آنهائیکه مرا می‌شناسند یا مرا دوست می‌دانند از آن‌ها می‌خواهم که راهم را نیز دوست داشته باشند و تا مرز شهادت کوشا باشند. یار و یاور امام باشید و هرگز از امام امت دست نکشید وقتی که نام امام را گفتند سه بار با صدای بلند صلوات بفرستید زیرا شیاطین از گفتن صلوات شما ضربه می‌خورد. در خاتمه بگذارید بگویم به جان امام قسم در زندگی تنها آرزویی که داشتم پاسدار شدن بود و شهادت و چه زیباست جنگیدن و شهید شدن در میدان نبرد حق علیه باطل به رهبری امام امت.

از شما خواهشمندم که روی قبر من این جمله را بنویسید فدایی امام بود و خون سرخ را به مرگ سیاه ترجیح داد. خداوند یار و یاورتان باد.

دعای همیشگی از یادتان نرود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انعقاد تفاهم‌نامه برای احیای پروژه کمربند شرقی خرم‌آباد

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

هنر از خونِ لُرها می‌جوشد

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند+تصاویر

تداخل مالکیت بیش از 11 هزار هکتار زمین در لرستان رفع شد

نقشه صنعت بیمه لرستان روی میز سیاست‌گذاران/ 2500 فعال بیمه‌ای در استان مشغول به کار هستند

اجرای 15 طرح زیباسازی در ورودی‌های خرم‌آباد

429 قلم کالای غیرمجاز در لرستان معدوم شد

توزیع سبد غذایی بین 57 هزار مادر باردار لرستانی

درخشش خبرنگار پایگاه خبری دیار مفرغ در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

آغاز به کار کارگروه‌های بزرگ‌ترین رویداد تخصصی حوزه مد و لباس در لرستان

2 باند سارقان مسلح در لرستان منهدم شد

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

معلمان نمونه لرستان معرفی شدند

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

کادر درمان بیمارستان شهید رحیمی تعطیلات نوروزبه 20348 بیمار خدمت درمانی و پاراکلینیک ارائه دادند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

کشف کلاهبرداری با ارسال پیامک یارانه ای در بروجرد

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

اجرای 15 پروژه عمرانی در محور فرودگاه خرم‌آباد

کلاهبردار حرفه‌ای در خرم‌آباد دستگیر شد /اعتراف به 16فقره کلاهبرداری

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان