بزرگنمایی:
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به اینکه پروژه پزشک خانواده و نظام ارجاع در ارتقاء کیفیت خدمات سلامت نقش تاثیرگذاری دارد، گفت: نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند.
به گزارش دیار مفرغ، دکتر محسن اسدبیگی روز دوشنبه در مراسم زنگ هفته سلامت در دبیرستان دخترانه شهدای فرهنگی خرم آباد با اشاره به شعار نخستین روز هفته سلامت با عنوان «عدالت در سلامت با پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهار داشت: پزشک خانواده و نظام ارجاع، یکی از مهمترین مسیرهای تحقق عدالت در سلامت است که با اجرای صحیح این برنامه، مردم میتوانند خدمات درمانی مورد نیاز را مرحله به مرحله و متناسب با نیاز واقعی دریافت کنند که این موضوع علاوه بر کاهش هزینهها، به بهبود کیفیت خدمات نیز منجر میشود.
وی با اشاره به تعهد بیمه سلامت در راستای صیانت از سلامت مردم افزود: سلامت آحاد جامعه برای ما اولویت دارد و تمام تلاش خود را برای گسترش دسترسی مردم به خدمات درمانی باکیفیت بهکار گرفتهایم.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان همچنین از گسترش همکاری با مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی خبر داد و گفت: برای سهولت دسترسی مردم به خدمات، قراردادهایی با تعداد بیشتری از مؤسسات درمانی و پزشکی در سطح استان منعقد کردهایم تا بیمهشدگان بتوانند با کمترین دغدغه از خدمات موردنیاز بهرهمند شوند.
اسدبیگی با اشاره به اینکه تعداد موسسات طرف قرارداد در سال 1402 از یک هزار و 50 موسسه به یک هزار و 191 موسسه طی سال گذشته افزایش داشته است؛ یادآور شد: طی سال گذشته تعداد موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در استان افزایش 100 درصد داشته است.
وی افزود: 165 هزار پرونده بیمارستانی نیز تا پایان آبان ماه پذیرش و رسیدگی شده و در مجموع مبلغ پنج هزار و 277 میلیارد و 391 میلیون ریال بابت صورتحساب این پرونده ها به اداره امور مالی ارسال شده است.
وی اظهار داشت: میانگین اقلام دارویی تجویزی در استان برابر با میانگین کشوری و میانگین اقلام دارویی تحویلی استان پایین تر از میانگین کشوری است.
اسدبیگی ادامه داد: با همکاری بیمه سلامت ؛ موسسه ملی مرهم و دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت استان طی سال گذشته تعداد 92 بیمار نادر به مبلغ پنج میلیارد و 50 میلیون ریال تحت درمان قرار گرفتند و در راستای تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تعداد 100 بیمار سرطانی جهت درمان معرفی شد.
وی با بیان اینکه جهت مساعدت و کمک های مالی تعداد 50 بیمار به مبلغ 600 میلیون ریال به خیرین معرفی شد؛ عنوان کرد: همچنین 15 نفر به بانک دریافت تسهیلات درمانی به مبلغ چهار میلیارد و 500 میلیون ریال معرفی شدند.
اسدبیگی با اشاره به اینکه تعداد مراجعیت سرپایی بیمه سلامت طی سال گذشته بیش از هفت میلیون نفر بوده است، گفت: این مدت 2 میلیون 403 هزار و 276ویزیت الکترونیک و 2 میلیون و 580 هزار و 839 خدمت الکترونیک (آزمایش؛ دارو؛ تصویربرداریو فیزیوتراپی؛ توانبخشی؛ خدمت در مطب پزشکو خدمت در مطب دندانپزشک ) توسط پزشکان تجویز و رسیدگی شده است.
وی اضافه کرد: ضریب نفوذ بیمه ای در لرستان 73 درصد است که معادل یک میلیون و 295 هزار نفر از کل جمعیت استان است و در صندوق روستاییان 680 هزار نفر ؛ صندوق بیمه سلامت همگانی 385 هزار نفر؛ صندوق کارکنان دولت 126 هزار نفر و سایر اقشار 104 هزار نفر از خدمات این سازمان بهره مند هستند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه تعداد کل بیمه شدگان رایگان از دهک یک تا پنج در 2 صندوق سلامت همگانی و روستاییان 790 هزار و 408 نفر است؛ ادامه داد: 75 درصد از جمعیت کل 2 صندوق یک میلیون و 65 هزار نفر است.
اسدبیگی ادامه داد: جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت لرستان از یک میلیون و 80 هزار نفر سال 1402 به یک میلیون 295 هزار نفر در سال گذشته افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: طی سال گذشته مبلغ پنج هزار و 639 میلیارد و 670 میلیون ریال به بیمارستان های دولتی و غیر دولتی در حوزه درمان؛ بهداشت و دارو ( سهم سازمان) دانشگاهی تا شهریور ماه؛ بیمارستان خصوصی و غیردولتی دانشگاهی تا مهر ماه و خدمات پرستاری دولتی دانشگاهی تا مرداد ماه؛ خدمات پرستاری غیر دولتی دانشگاهی تا شهریورماه و مبلغ یک هزار و 851 میلیارد و 800 میلیون ریال به سطح یک روستایی پرداخت شده است/ایرنا