بزرگنمایی:
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان گفت: طی شش ماهه نخت امسال تعداد ۱۲ هزار و ۱۰۳ نفردر استان از آموزشهای تخصصی فنی و مهارتی برابهره مند شدند .
به گزارش دیار مفرغ، علی باشایی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه توانمندسازی و مهارت افزایی افراد و جوانان با هدف ورود این قشر به بازار کار در دستور کار و اولویت کاری است اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان مجری 11 هزار استاندار آموزشی، 19 گروه هدف و دارنده 18 مرکز ثابت دولتی، 30 تیم سیار، 12 مرکز جوار کارگاهی و 13 مرکز جوار دانشگاهی میباشد که رسالت آموزشهای مهارتی را برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین حلقه اتصال کارجویان و کارفرمایان مهارت است، افزود: طی شش ماه گذشته به تعداد 4 هزار و 583 متقاضی مهارت آموزی در سطح استان بیش 933 هزار نفر ساعت آموزش توسط کارشناسان این اداره کل ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان ادامه داد با تاکید بر این که امنیت و آرامش خود را مدیون نیروهای مسلح هستیم، بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از جوامع هدف آموزشهای فنی و حرفه ای، کارکنان وظیفه در نیروهای مسلح هستند، ما در استان در سه بخش ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، با توسعه مراکز آموزش مهارتی امسال نیز کارشناسان این اداره کل توانستند به یک هزار و 669 نفر از نیروی مسلح 244 هزار نفر ساعت آموزشهای مهارتی ارائه کنند.
باشایی ادامه داد: گستره آموزشهای مهارتی این اداره کل در سطح استان به دانش آموزان، مقرری بگیران بیمه بیکاری، دانشجویان، زنان خانه دار و سرپرست خانوار، روستاییان و عشایر، معتادین بهبود یافته، معلولین، کودکان کار، شاغلین بنگاههای اقتصادی و… میباشد تا با هم افزایی ظرفیت ها، تجهیزات و بکارگیری نیروی متخصص، زمینه افزایش مهارت، توانمندی، و در نتیجه انگیزه و امید را در دل این جامعه هدف فراهم کنیم.
وی به این ظرفیت بزرگ آموزشهای مهارتی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان به اقشار مختلف جامعه در استان اشاره کرد و افزود: در شش ماهه نخست امسال در مجموع به تعداد 12 هزار 103 نفر آموزشهای تخصصی و مهارتی متنوعی حدود 12 میلیون 124 هزار 225 نفر ساعت آموز داده شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در جامعه، توسعه مهارت آموزی است، اظهار داشت: این اداره کل با تمام ظرفیتهای خود پای کار ایستاده، تا با ارائه آموزشهای مهارتی براساس نیاز بازار کار، بسترهای مناسب برای اشتغال آفرینی را فراهم کند که این امر با هم افزایی و همکاری بیشتر کلیه نهادها و دستگاههای اجرایی دست اندر کار ایجاد حرفه و شغل، تسریع خواهد شد.