آخرین مطالب

در خصوص انتصابات ملاک ما شایسته‌سالاری است / هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود اجتماعی

در خصوص انتصابات ملاک ما شایسته‌سالاری است / هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: در خصوص انتصابات ملاک ما بینی و بین الله شایسته‌سالاری است و هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود و انتظار دارم همه معاونین نیز اینگونه باشند.

رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: در خصوص انتصابات ملاک ما بینی و بین الله شایسته‌سالاری است و هیچ توصیه ای پذیرفته نمی شود و انتظار دارم همه معاونین نیز اینگونه باشند.

به گزارش دیار مفرغ،  حجت الاسلام والمسلمین سعید شهواری رئیس کل دادگستری استان لرستان در اولین جلسه شورای معاونین دادگستری بعد از انتصاب وی در این منصب ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع قضات محترم استان و مردم شریف و ولایت‌مدار استان لرستان، ابراز داشت: امیرالمومنین علی علیه السلام جامعه انسانی را به کاروانی در حال حرکت تشبیه می کند و این کاروان در حال حرکت نیاز به تجهیزات و امکانات دارد و تجهیزات کاروان انسان به سوی سفر آخرت سه چیزی است، ادای فرایض، ترک محرمات و اشتمال و بر مکارم اخلاقی که انشاالله همه ما بتوانیم این فرمایش نورانی امام علی علیه السلام را سرلوحه کار خودمان قرار بدهیم و این مسیری است که ما طی میکنیم اگرچه سرگرم پرونده و ارباب رجوع هستیم ولی در بطن آن در مسیر آخرت هستیم و در نتیجه هر کاری که انجام می دهیم فردا باید پاسخگویی مسئولیت های این دنیا باشیم و مسئولیت کنونی ما امانتی بر دوش ما است.

وی افزود: امام صادق علیه السلام می فرماید 50 جایگاه در قیامت وجود دارد که در هر کدام از آنها به اندازه هزار سال از سال های دنیوی انسان را نگه می دارند و بابت تک تک کارهایی که انجام داده ایم از ما سوال می پرسند.

شهواری ضمن ابراز اینکه با توکل بر خدا کار رو شروع میکنیم و هدف تعالی نظام، تعالی دین و خدمت به مردم خواهد بود، بیان کرد: بنده 1000 کیلومتر را پشت سر گذاشته ام، در شهر و دیار خودم اندک آبرویی داشتم و خداوند لطف کرد که به بنده اعتماد شد و هشت سال دادستان تو استان بودم، و خدا را گواه می گیرم که به اینجا آمدم تا فقط کمکی بکنم و چون این استان شماست شما باید بیش از من تلاش کنید کمک نمایید که بتوانیم به مردم این خطه خدمتی انجام بدهیم.

رئیس شورای قضایی استان لرستان در ادامه افزود: تصمیم قاطع بنده بر این است و اعتقاد دارم در جمع ما و در دادگستری استان نیروهای فرهیخته‌ای وجود دارند و همت من این است که نیروهای همین استان رشد پیدا کنند و از نیروی انسانی همینجا استفاده بشود.

وی ضمن تاکید بر اینکه بایستی بر آمار نظارت مرتب و دقیق انجام شود و به پایان ماه موکول نشود، گفت: پرونده های مسن شعب بایستی مشخص شوند و همچنین علت ماندن آنها مشخص شده و در راستای تعیین تکلیف آن اقدامات لازم صورت گیرد.

شهواری افزود: قرارهای منتج به بازداشت مورد تاکید ریاست محترم قوه قضاییه بوده و بایستی در آنها ضرورت ها لحاظ شود و اصل باید بر این باشد که ما مراقب باشیم کسی بی دلیل زندان نرود.

وی ضمن پر اهمیت شمردن مسئله اتقان آرا ابراز داشت: چند موضوع است که در اتقان آرا باید رسیدگی شود ، یکی بررسی علت نقض رای بوده ، دوم اینکه کدام یک از شعبات نقض رای در آن زیاد است و مهمتر از همه راهکار رفع این نقص ها چیست؟ انشالله با رسیدگی و پیگیری میزان اتقان آرا بیشتر خواهد شد.

نماینده عالی دستگاه قضا در استان ضمن تاکید بر اینکه وضعیت اجرای برنامه تحول و تعالی محور همه کارهای ما است، بیان کرد:تاکید رئیس قوه قضاییه و نیز معاون اول قوه بر برنامه تحول و تعالی است و بایستی این برنامه محوری مرتب پیگیری شده چرا که این برنامه راهکار ما را مشخص می‌کند و ملاک ارزیابی عملکرد استان نیز همین برنامه تحول و تعالی خواهد بود.

وی ضمن اشاره به اینکه در اولین فرصت از حوزه های قضایی بررسی و بازدید بعمل خواهد آمد تا کاستی ها و نواقص احصا شود، ابراز داشت: ملاک ادامه همکاری در همه بخش ها اجرای برنامه تحولی است.

شهواری ضمن مهم خواندن بحث کاهش اطاله دادرسی و تکریم ارباب رجوع، ابزار داشت: بایستی تلاش کنیم که تمام کارها به صورت سیستمی انجام شده و از انجام کارها بصورت دستی و کاغذی خودداری نماییم.

وی ضمن اشاره به اینکه بایستی برنامه ریزی کنیم که اطاله دادرسی را به حداقل برسانیم ابراز داشت: فرهنگ تکریم ارباب رجوع بایستی سرلوحه کار قرار گرفته و نهادینه شود چرا که وقتی کسی به ما مراجعه می کند مستاصل شده و به سوی ما می آید و اگر او را تکریم نکنیم و به حرف هایش گوش ندهیم انگار که یک بمب ساعتی را در جامعه رها کرده ایم.

وی ضمن تاکید بر اینکه فناوری و برنامه‌ریزی موتور محرک دادگستری است، ابراز داشت: اجرای احکام قصاص و حدود بایستی پیگیری شود و حکمی بدون دلیل معطل نماند.

حجت الاسلام و المسلمین شهواری ضمن اشاره به اینکه نظارت سیستمی یک نعمت است که در اختیار مدیران می باشد، ابراز داشت: ارزشیابی و نظارت بر قضات بایستی یک نظارت واقعی باشد چرا که ما با نوامیس جان و مال مردم سر و کار داریم و کسانی که کار را خوب انجام میدهند حتماً تشویق خواهند شد و با کسانی که در کار خود اهمال می ورزند برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انهدام 2 باند سرقت مسلحانه در لرستان / با مجرمان با قاطعیت برخورد می‌کنیم+فیلم

مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده به همراه دو توله در اشترانکوه+فیلم

رهاسازی ٩ سنجاب ایرانی با مشارکت مردمی+فیلم

طلوع بندگی در دل کوچک‌ترین پروانه‌ها؛ جشن عبادت و بندگی دختران+تصاویر

برگزاری نشست علمی «زبان فارسی، هویت ملی اقوام ایرانی» در خرم‌آباد

تغییر مدیریتی در لرستان سرآغازی بر استمرار موفقیت‌ها و ارتقای جایگاه ورزش استان

با برنامه آمده‌ام / از ورزش همگانی تا خیبر، همه حوزه‌ها را جدی می‌گیرم

ماینرهای غیرمجاز در بروجرد کشف شدند

پروازهای زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

گفتمان مشترک خانواده و مدرسه رمز تحول واقعی است

ظرفیت تولید برق پراکنده در لرستان 48 مگاوات است

خرید تضمینی گندم در لرستان از پلدختر آغاز شد

تفویض اختیار مصرف برق به استان‌ها گامی موثر در کنترل بحران انرژی است

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ، کرمانشاه چهار کشته بجا گذاشت

وجود 112 رسانه‌ چاپی در لرستان/ توزیع آگهی های دولتی بدون میم الف عدم شفافیت در هزینه های قانونی است

لرستان میزبان نخستین رویداد مشاغل خانگی

امنیت و تامین نیازهای مردم به کار و تلاش بستگی دارد

از لرستان تا سراسر کشور؛ طرح موفق سلامت دهان به زودی ملی می‌شود/ مسواک‌زدن تحت نظارت؛

فراخوان ثبت نام تعاونی‌های برتر در لرستان

11 هکتار اراضی کشاورزی و مراتع جنگلی لرستان طعمه حریق شد

پهنای باند اینترنت مخابرات لرستان به 80 گیگابایت افزایش یافت

آماده‌باش 195 حوزه امتحانی؛ لرستان مهیای برگزاری آزمون‌های نهایی شد

6 میلیون و 400 هزار قطعه‌ جوجه‌ریزی در مرغداری‌های لرستان انجام شد

نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد، به همت استاندار لرستان، انجام می‌شود

90 درصد درخواست مردم از نمایندگان لرستان مطالبه گری شخصی است/ عدم مطالبه گری درست از دلایل توسعه نیافتگی لرستان است

بسیج سازندگی نهادی‌ امیدآفرین / بسیج سازندگی موجب آبادانی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام شده است

افزایش 25 درصدی مصرف برق در لرستان نسبت به سال گذشته

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و تغییر ساعت کاری ادارات لرستان تا پایان شهریور

وعده جدی برای پایان انتظار مردم/ پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود

تعداد 8 هزار خدمت درمانی رایگان در لرستان انجام می شود

فعالیت 877 ماما در لرستان / مامایی جزو کارآمدترین رشته‌ها

نقره‌داغ قاچاقچی کولر گازی در لرستان

کشف 20 فقره سرقت در خرم‌آباد

شفاف‌سازی درباره نحوه محاسبه قبوض برق مشترکان / از بیمه همگانی و حوادث تا آبونمان و عوارض برق

هشتمین نمایشگاه کتاب خرم‌آباد آغاز به کار کرد

تقدیر از فعالان برتر عرصه ارتباطات مخابرات منطقه لرستان

نشست سالانه مدیران و اعلام برنامه های مخابرات منطقه لرستان در سال 1404 برگزار شد

اهدای 105 سری جهیزیه به نوعروسان و توزیع 82 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان

612مدرسه تخریبی در لرستان وجود دارد/اولویت ساماندهی مدارس روستایی و توسعه عدالت آموزشی در استان

برگزاری همزمان مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد بانک سپه و روز معلم در سراسر شهرستان‌های لرستان

وضعیت آب شرب الیگودرزبحرانی است /60 درصد آب شرب الیگودرز از چاه‌های غیرایمن و آلوده تأمین می‌شود

اردوی «کانون یاران» لرستان در خرم‌آباد برپا شد

اختصاص اعتبار ملی برای روستای گردشگری «لک‌لک‌ها»

یاد معلمی که در بمباران دشمن، درس عشق و ایثار را جاودان کرد

معلمان، معماران توسعه انسانی و حلقه اتصال آموزش به تولید"

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری

از مجموع 2/8 میلیون هکتار وسعت استان تنها در سطح 700 هزار هکتار عملیات آبخیزداری صورت گرفته است

دیدارمدیر فنی و محرومیت زدایی بسیج سازندگی و مدیران آب و خاک جهادکشاورزی با مدیر کل دیوان محاسبات استان

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان