بزرگنمایی:
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در نشست هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با اصحاب رسانه گفت: یکی از رسالتهای نظارتی رسانهها این است که مطالبهگری را براساس نقد منصفانه در جامعه تقویت کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در نشست هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با اصحاب رسانه گفت: «یکی از رسالتهای نظارتی رسانهها این است که مطالبهگری را براساس نقد منصفانه در جامعه تقویت کنند.
به گزارش دیار مفرغ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، عصر روز یکشنبه، 27 فروردین ماه در جمع خبرنگاران استان لرستان تشریح کرد: «در مدت مدیریت آقای دکتر نظری، کارهای اساسی و خوبی توسط ایشان و تیم مدیریتی ایشان انجام شده است؛ برای مثال، در همین مدت، تعداد دو دانشکده به جمع دانشکدههای دانشگاه لرستان افزوده شد؛ امیدوارم دانشکده هنر دانشگاه لرستان نیز با پیگیری جناب آقای دکتر نظری، ایجاد شود».
دکتر حاتمی کن کبود اظهار داشت: «در طول مدیریتهای مختلف دانشگاه لرستان، کارهای خوبی در دانشگاه لرستان انجام شده است؛ الان هم جناب آقای دکتر نظری مشغول اجرای کارهای خوبی در دانشگاه لرستان است. نگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها این است که اقدامات و کارها، دستاوردهای درازمدت داشته باشند».
وی تصریح کرد: «حضور اصحاب رسانه در برنامههای مختلف دانشگاه لرستان بایستی افزایش یابد و تقویت شود؛ برای مثال، اصحاب رسانه در نشستهای پرسش و پاسخ دانشجویی حضور داشته باشند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تأکید کرد: «یک دانشگاه فعال و پویا دانشگاهی است که در همه سالنهایش، نشست، مناظره، برنامههای علمی و ...در حال برگزار باشد.
حجتالاسلام و المسلمین حاتمی کنکبود افزود: « یکی از مطالبات این است که سایت دانشگاه لرستان به زبانهای مختلف زنده دنیا باشد و تنوع بیشتری داشته باشد.
وی خطاب به خبرنگاران استان لرستان گفت: «از خبرنگاران استان لرستان توقع دارم مطالبات و موضوعات مراکز اقماری دانشگاه لرستان را نیز منعکس کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان تأکید کرد: «چه خوب است مطالبات اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان نیز از زبان رسانهها منعکس بشود که به نوعی تقویت مطالبهگری است.
دکتر حاتمی کنکبود در بخش دیگری از سخنانش درباره زمینهای دانشگاه لرستان تصریح کرد: «هر کسی تحت هر عنوان و جایگاهی نسبت به زمینهای دانشگاه لرستان تَعَرُض کند به ناموس علمی استان لرستان، تعرض کرده است؛ پیشنهاد بنده این است که اگر قرار است زمین برای ساخت مسکن اختصاص داده شود بخشی از زمینهای دانشگاه لرستان برای ساخت مسکن اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) فاقد مسکن این دانشگاه لحاظ شود.
گفتنی است در این نشست، خبرنگاران استان لرستان، پرسش های خود را درباره موضوعات مختلف مرتبط با دانشگاه لرستان بیان کردند و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرمپور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و رؤسای دانشکده های این دانشگاه به پرسش ها پاسخ دادند.
نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه لرستان توسط اداره روابط عمومی این دانشگاه در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.