به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ عباس شرفی در گفتگوی ویژه خبری شبکه استانی افلاک گفت: تکمیل پروژههای نیمهتمام سیلهای 98 از مطالبات جدی استان است در حال حاضر 15 پل بزرگ موقت نیاز به ایمنسازی و تقویت پایهها دارد و 50 کیلومتر دیوار حائل برای ایمنسازی محورهای بازسازی شده بهویژه در محور خرمآباد_پلدختر نیاز است که از یکماه قبل از سفر رئیس جمهور، پیگیریها برای تکمیل این پروژهها در سطح وزارت راه و شهرسازی و نهاد ریاست جمهوری آغاز شده است و ادامه دارد.
وی افزود: در سیلهای سال 98، 700 کیلومتر راه و 680 دستگاه پل و ابنیه فنی بین 20 تا 100 درصد خسارت دید و بیش از دو هزار و 400 میلیارد تومان خسارت به زیرساختهای راه استان وارد شد که هزار و 130 میلیارد تومان آن در سامانه سجاد ثبت شده است اما تاکنون تنها 230 میلیارد تومان یعنی 10درصد این مبلغ در قالب اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته که 80 درصد همین اعتبار نیز به صورت اسناد خزانه اسلامی و 20درصد آن نقدی بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان اظهار داشت: بهسازی و آسفالت 440 کیلومتر راه، احداث و بازسازی 140 دستگاه پل و ابنیه فنی در امر بازسازی سیلهای 98 صورت گرفته است که پل شهید سلیمانی در دوراهی بابازید_کرمانشاه از زیباترین و ماندگارترین پروژههای سازمان راهداری در استان به شمار میرود.
وی با اشاره به راهداری زمستانی گفت: با توجه به برنامهریزی و آمادهباش 371 راهدار و 250 دستگاه ماشینآلات راهداری در قالب 38 تیم در محورها و گردنههای برفگیر استان، در بارشهای اخیر هیچگونه مشکلی در تردد وسایل نقلیه بوجود نیامد.
شرفی درخصوص نوسازی ناوگان باری فرسوده گفت: براساس مصوبه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در خصوص نوسازی ناوگان فرسوده با وارد کردن ناوگان سه سال عمر از خارج، استان لرستان از استانهای موفق بوده و تاکنون تعدادی از شرکتهای استان موفق به استفاده از این فرصت شدهاند.
وی ادامه داد: سالانه بطور متوسط 5.5 میلیون تن کالا و سه میلیون نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی برونشهری لرستان جابجا میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان با اشاره به تجهیز محورهای استان به سامانههای هوشمند گفت: در حال حاضر 78 دوربین ثبت تخلفات سرعت، 68 دستگاه ترددشمار و 19 سامانه نظارت تصویری در محورهای استان پایش تردد وسایل نقلیه را فراهم کرده اند از این تعداد 64 دوربین ثبت تخلفات فعال است و تا پایان سال تمام دوربینهای موجود فعال خواهد شد، براساس میزان راههای استان باید تعداد دوربینها به دو برابر افزایش یابد که با توجه به برنامه سازمان راهداری برای نصب دو هزار دستگاه دوربین ثبت تخلفات سرعت در کشور، بهزودی سهم استان لرستان نیز مشخص و عملیاتی میشود.