بزرگنمایی:
بهره برداری از دبستان شهید «مرادعلی اسکینی» در روستای «بادیه ده پیر» بخش مرکزی خرمآباد لبخند رضایت و شادی بر لبان دانش آموزان این روستای نشاند.
به گزارش دیار مفرغ، روز سه شنبه 20 شهریورماه 1403خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری ها و جراید استان از دبستان شهید اکبر نمازی محله پشت بازارو شهید «مرادعلی اسکینی» در روستای «بادیه ده پیر» بخش مرکزی خرمآباد که به همت آموزش و پرورش لرستان و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان برگزار شد بازدید کردند.
درحالی به فصل بازگشایی مدارس نزدیک می شویم که برخی از مدارس برای پذیرایی از دانش آموزان آماده می شوند وبرخی هم خلاقیت بخرج می دهند.
بایستی محیط مدارس برای دانش آموزان جذابیت لازم را داشته باشد تا آنها در این محیط آموزشی شاداب باشند. دبستان شهید «مرادعلی اسکینی» در روستای «بادیه ده پیر» بخش مرکزی خرمآباد در اقدامی قابل تحسین که می تواند الگویی برای سایر مدارس در روستاها برای شاداب سازی مدارس انجام دهند؛
در این مدرسه که با سبکی متفاوت و و ویویی بسیار جذاب طراحی شده ،فضای بسیار متنوع و جذابی را برای دانش آموزان به ارمغان می آورد.
باید گفت؛ مدرسه بایستی شاد باشد تا دانش آموزان را شاد کند و معلمان هم بایستی شادان وخوشحال باشند تا دانش آموزان را شادان و خوشحال کنند. بایستی برای تربیت نسل آینده برنامه ریزی کرد و آسیب شناسی در بخش های مختلف آموزش وپرورش صورت پذیرد وچالش ها برطرف شود.
محیط مدرسه بایستی مانند پارک وشهربازی برای دانش آموزان جذابیت داشته باشد وبی روح نباشد.اگر مدارس جذابیت داشته باشند؛ آنگاه دانش آموزان از مدرسه رفتن فراری نمی شوند وانتظار روزهای تعطیل را نمی کشند.پس متولیان این بخش بایستی به سمت شادساختن محیط مدارس برای دانش آموزان و معلمان بروند وحتی سیستم های تشویقی برای مدارسی درنظر بگیرند که در این راستا گام برمی دارند که مدارس را شاد وباروحیه کنند.
تلاش نوسازی مدارس استان؛ ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم است
یونس بهاروند ایرانیا، مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس لرستان در حاشیه این مراسم بیان کرد: سیاست نوسازی مدارس در لرستان این است که با حداقل هزینه بیشترین کار انجام شود.
وی اضافه کرد: برای ساخت مدرسه سه کلاسه شهید اسکینی، با ساخت و تجهیز این مدرسه بین 500 تا 600 میلیون تومان هزینه شده است.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس لرستان گفت: از مجموع 200 مدرسه کانکسی در استان، 70 مدرسه ساخته شده و 30 مدرسه دیگر تا اوایل مهرماه تحویل آموزش و پرورش و 100 مدرسه در دست ساخت است که تلاش بر این است تا مابقی مدارس را تا پایان سال تکمیل و تحویل آموزش و پرورش استان دهیم.
بهاروند ایرانیا بیان کرد: تلاش نوسازی مدارس استان؛ ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم است تا مدارس در شهر و روستا به لحاظ استحکام، ایمنی و شادابسازی و امکانات تفاوتی باهم نداشته باشند.
هیچ مدرسه کانکسی بیش از 10 نفر در استان نداریم
بهرامی معاون اجرایی نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان در بازدید از مدرسه شهید اکبر نمازی محله قدیم پشتبازار خرمآباد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دبستان در دو فاز ایجاد شده است که فاز اول در سال 1395 توسط اداره کل راه و شهرسازی استان تا مرحله اسکلت و سقف انجام و فاز دوم آن توسط نوسازی مدارس لرستان تکمیل شد.
وی افزود: در مجموع 30 میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی این دبستان هزینه شده است. این دبستان 1500 مترمربع زیربنا دارد و دارای 9 کلاس درس، زمین چمن و آبنماست.
بهرامی گفت: این دبستان قابلیت هوشمندسازی را دارد و بنا داریم نمونه آن را در سایر مناطق محروم استان بسازیم.
وی با بیان اینکه برای اول مهر ماه 67 پروژه تحویل آموزش و پروش استان شده است، اظهار کرد: تا دهه فجر 200 مدرسه تحویل دستگاه تعلیم و تربیت استان خواهد شد.
دهیار روستای «بادیه ده پیر» بخش مرکزی خرمآباد گفت: به پاس ساخت مدرسه سه کلاسه شهید اسکینی اهالی این روستا از آموزش وپرورش استان تقدیر وتشکر می کنند.
وی ادامه داد: لازم می دانم از تلاش و کوشش شما همکاران رسانه ای و همه عزیزانی که در تجهیز و آماده سازی این مدرسه آستین همت بالا زدند صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.