بزرگنمایی:
مظفر افشار پدر بلوط ایران همراه با تنی چند از فعالین محیط زیست آقایان علیرضاطهماسبیان،احمدعلیخانی وجعفرساکی در بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان حضور یافتند و از نزدیک با روند فعالیتهای این شعبه از نزدیک آشنا شدند.
مظفر افشار پدر بلوط ایران همراه با تنی چند از فعالین محیط زیست آقایان علیرضاطهماسبیان،احمدعلیخانی وجعفرساکی در بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان حضور یافتند و از نزدیک با روند فعالیتهای این شعبه از نزدیک آشنا شدند.
به گزارش دیار مفرغ، در این دیدارمظفر افشار پدر بلوط ایران ضمن تبریک به آقای رومانی رئیس جدید بنیاد ایران شاسی شعبه لرستان اطهار داشتند با شناختی که بنده از پشتکار و جدیت جناب آقای رومانی دارم این شعبه پویا و فعال تر از قبل خواهد شد و خود جناب رومانی یکی از زحمتکشان عرصه محیط زیست استان هستند و سالیان سال است که در کنار ایشان و بقیه انجمن های زیست محیطی استان قدم های خوبی در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست استان یرداشته شده است پدر بلوط ایران خاطر نشان نمود با استفاده از خرد جمعی و توان علمی فرهیختگان عرصه لرستان شناسی امیدوارم شاهد اتفاق های خوبی در استان باشیم .
در ادامه این دیدار مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان ضمن خوش آمد گویی عنوان نمود جناب مهندس مظفر افشار از چهره های فعال محیط زیست استان و کشور هستند که دارای انژری مثبت وصف ناشدنی می باشند و تلاش های ایشان در 3 دهه اخیر در محیط زیست استان و کشور در راستای کاشت و حفظ گونه های گیاهی و درختان بومی زاگرس بر کسی پوشده نیست و گواه مدعا درختان فد کشیده در جنگلها استان لرستان می باشد رومای در ادامه گفت باتوجه به ظرفیت های های محیط زیستی استان در صدد تشکیل کارگروهی باعنوان محیط زیست با حضور اساتید دانشگاهی و فرهیختگان در این حوزه هستیم که بتوانم پژوهش ها و مطلعات لازم را درعرصه محیط زیست استان بصورت روش مند وعلمی انجام دهیم.
گفتنی است مظفرافشار از مفاخر کشور که او را به نام پدر بلوط ایران می شناسند (زادهٔ مهر 1331 در خرمآباد)؛هوادار محیط زیست، نیکوکار و پیمانکار ساختمان ایرانی است. ایشان بیش از 30 سال است که در حوزه حمایت و احیای محیط زیست، جنگلها و نیز در بالاترین اولویت، حفاظت و احیای درختان بلوط فعالیت داشتهاست. وی در طول بیش از 30 سال فعالیتش در زمینه حفاظت از محیط زیست و درختان بلوط، بیش از 40000 بذر بلوط کاشتهاست و هر ساله چیزی حدود 3000 نهال تازه را با همراهی هواداران محیط زیست به طبیعت میافزاید.نهال های کاشته شده توسط مظفر افشار در بام خرم آباد پس از 7 الی 8 سال بذر داده اند که این در نوع خود جالب توجه است. در کنار بلوط نیز از زالزالک وحشی _ گلابی وحشی _ انجیر و سماق کوهی برای کشت در کوهستان در برنامه های کاشت درخت توسط افشار میتوان نام برد .
وی علاوه بر فعالیتهای مربوط به محیط زیست در زمینه اقدامات نیکوکارانه نیز فعالیت دارد و عضو مجمع خیران مدرسهساز استان لرستان میباشد؛ و در راستای کارهای پیمانکاری حدود 310 کلاس آموزشی برای سازمان آموزش و پرورش ساختهاست. وی در سال 1394 به عنوان چهره برتر محیط زیست کشور انتخاب شدند.
در آیین بزرگداشت چهره های ماندگار استان لرستان در شهریور ماه سال نود و هشت در حضور مقامات استانی از مظفر افشار به عنوان چهره ماندگار در حوزه اجتماعی تجلیل به عمل آمد.