آخرین مطالب

به‌زودی اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان، تهیه می‌شود فرهنگی

به‌زودی اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان، تهیه می‌شود

  بزرگنمایی:
نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی مسئولان و مدیران دانشگاه لرستان برای تکمیل متمرکز اطلاعات و داده‌های دانشگاه لرستان در قالب شکل‌گیری سند (اطلس) جامع نظام آموزش عالی استان لرستان، برگزار شد.

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی مسئولان و مدیران دانشگاه لرستان برای تکمیل متمرکز اطلاعات و داده‌های دانشگاه لرستان در قالب شکل‌گیری سند (اطلس) جامع نظام آموزش عالی استان لرستان، برگزار شد.

به گزارش دیار مفرغ، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، در این نشست که ظهر روز دوشنبه، 30 خردادماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: «کوشش می‌کنیم اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان تهیه شود تا به عنوان یک تجربه‌ی جدید در اختیار سایر استان‌های کشور نیز قرار گیرد».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد: «همه‌ی تلاش ما، آن است که یک سند جامع و کامل از داده‌ها، اطلاعات، مختصات و نقاط قوت و ضعف مجموعه‌ی دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی استان یا همان اطلس جامع نظام آموزش عالی استان، تهیه شود».

وی، تشریح کرد: «وضعیت دقیق، آماری و مستند نظام آموزش عالی استان که شامل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان می‌شود بایستی به صورت منسجم و مدون، در قالب یک سند جامع و همه‌جانبه {یا اطلس جامع آموزش عالی استان}، تهیه شود».

او، اظهار داشت: «هر دانشگاهی اطلاعات و داده‌های خود را دارد؛ اما براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، ما باید یک اطلس جامع و دقیق درباره شناخت نظام آموزش عالی استان لرستان داشته باشیم».

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، تبیین کرد: «ما وقتی در نشست‌ها و جلسات فرا استانی و ملی حضور پیدا می‌کنیم برای اینکه بتوانیم به گونه‌ای اثرگذار برای رفع کمبودهای نظام آموزش عالی استان، مطالبه‌گری کنیم بایستی یک اطلس جامع شناخت از مجموعه‌ی نظام آموزش عالی استان در اختیار داشته باشیم تا براساس اطلاعات، آمار و داده‌های دقیق و مستند، موضوعات را در جهت اینکه شاخص‌های کمی و کیفی نظام آموزش عالی استان، ارتقاء یابد پیگیری کنیم».

حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود، تصریح کرد: «هرچقدر، بتوانیم نظام اطلاعات و داده‌های دقیق‌تری در قالب اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان داشته باشیم، بدون شک، تصمیم‌گیری برای مدیریت و اداره‌ی دانشگاه‌ها و مراکز نظام آموزش عالی استان، اثرگذارتر و کیفی‌تر خواهد بود».

تهیه اطلس جامع نظام آموزش عالی استان؛ گامی مهم در راستای ارتقای کارآمدی

سرپرست دانشگاه لرستان، در این نشست گفت: «تهیه اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان، یک اقدام مثبت است که بایستی انجام شود».

دکتر علی نظری، توضیح داد: «هرچقدر بتوانیم اطلاعات و داده‌های دقیق‌تر و به‌روزتری از مختصات نظام دانشگاهی استان لرستان در اختیار داشته باشیم در تصمیم‌گیری‌ها، دقیق‌تر و اثرگذارتر، عمل خواهیم کرد که نتیجه‌ی کار، ارتقای بهره‌وری و کارآمدی است».

گفتنی است هر کدام از اعضای حاضر در نشست، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در راستای تهیه اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان بیان کردند.

اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان توسط شورای راهبری آموزش عالی دانشگاه‌های استان لرستان در حال تهیه است که زیرنظر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، فعالیت می‌کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

اجرای 15 پروژه عمرانی در محور فرودگاه خرم‌آباد

کلاهبردار حرفه‌ای در خرم‌آباد دستگیر شد /اعتراف به 16فقره کلاهبرداری

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی

اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه در مناطق گردشگری لرستان طی ایام نوروز

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن در بانک سپه لرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان

کشف آثاری از نئاندرتالها در غار قمری خرم‌آباد

باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مهم ترین رویکرد آموزش و پرورش است

اخذ مجوز 2 عنوان دوره کوتاه‌مدت در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز

کمک 24 میلیاردی لرستانی‌ها در جشن نیکوکاری