آخرین مطالب

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص):

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در 820 کیلومتر از پروژه های آزادراهی کشور سرمایه گذاری کرده است اقتصادی

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در 820 کیلومتر از پروژه های آزادراهی کشور سرمایه گذاری کرده است

  بزرگنمایی:
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) گفت: این قرارگاه در ۸۲۰ کیلومتر از پروژه های آزادراهی کشور سرمایه گذاری کرده و در طرح آزادراه خرم آباد – بروجرد نیز ۴۰ درصد مشارکت داشته است.

به گزارش دیار مفرغ، عصر امروز آیین افتتاح و بهره برداری بخشی از پروژه آزادراه خرم آباد- بروجرد- اراک با حضور مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی، دکتر خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار لرستان، معاون هماهنگی امور عمرانی، سردار کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و برخی از مسئولین استانی برگزار شد.

سردار سرتیپ پاسدار سید حسین هوش‌السادات در آیین افتتاح آزادراه خرم آباد- بروجرد افزود: این طرح در سه قطعه احداث شده و قطعه اول آن در استان مرکزی و حد فاصل بروجرد- اراک به طول 68 کیلومتر توسط مجموعه قرارگاه خاتم اجرا می‌شود.

وی در ادامه عنوان کرد: آزادراه افتتاح شده در لرستان تا چند روز آینده  زیر بار ترافیک خواهد رفت، هرچند نواقصی در پروژه وجود دارد، اما متعهد هستیم که در کنار عزیزان باشیم تا پروژه به طور کامل به بهره برداری برسد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) گفت: این قرارگاه در 820 کیلومتر از پروژه های آزادراهی کشور سرمایه گذاری کرده و در طرح آزادراه خرم آباد – بروجرد نیز 40 درصد مشارکت داشته است.

در ادامه این مراسم استاندار لرستان ضمن تقدیر از حضور وزیر راه و شهرسازی و هیئت همراه در استان لرستان اظهار داشت: مهندس اسلامی یکی از نیروهای متعهد و کاربلد دولت تدبیر و امید است که در زمان کوتاه تصدی این مسئولیت عنایات زیادی را به استان لرستان داشته اند .

وی افزود: هم در جریان سیل و هم بعدها در تامین اعتبارات سیل کمک های ویژه ای به استان لرستان صورت گرفته که مردم لرستان قدردان زحمات ایشان هستند.

دکتر خادمی همچنین به ساماندهی قلعه فلک الافلاک و قصه 25 ساله آن که با همکاری  و کمک مهندس اسلامی در مراحل اولیه حل شد و بعدها با همکاری سردار هوش السادات ادامه یافت اشاره کرد و گفت : بنابراین اگر دو پروژه احداث آزاد راه و ساماندهی قلعه فلک الافلاک را بعنوان دو کار مهم در عرصه های اقتصادی و توسعه لرستان منظور کنیم باید از وزیر راه و شهرسازی و مجموعه قرارگاه خاتم قدردانی کرد.

استاندار لرستان همچنین از دکتر خادمی معاون وزیر راه و همکارانشان و مجریان پروژه، پیمانکاران ،ناظرین و مشاوران که کار بزرگی را انجام داده اند، تقدیر کرد.

 وی افزود: مجموعه سازمان برنامه و بودجه کشور  پروژه آزادراه را بعنوان یک پروژه خاص مطرح کرد و هر چه در توان داشت کمک مالی کرد که جای تشکر دارد.

دکتر خادمی افزود: ایجاد آزاد راه در توسعه اقتصاد ملی و با توجه به محل ترانزیت قرار گرفتن لرستان در اقتصاد آن خیلی موثر خواهد بود و کاهش آلایندگی ، کاهش مصرف سوخت، صرفه جویی در زمان و خیلی از آثار دیگر را به دنبال دارد.

استاندار لرستان تصریح کرد :آثار محلی پروژه خیلی بزرگتر  از راه دسترسی است و طرح را تبدیل به یک محور و اهرم توسعه برای استان خواهد کرد و در اطراف این آزادراه کارهای بزرگی قابل شکل گیری است.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت های ایجاد شده بمنظور  توسعه اقتصاد کلان استان ، اعلام آمادگی داریم مجموعه قرارگاه خاتم  بعنوان سرمایه‌گذار آزاد راه با ایجاد کارهای اقتصادی مشترک و بزرگ در  این مجموعه اقدام نماید.

وی افزود به این منظور بخش عمده‌ای از اراضی موجود، اراضی منابع ملی است و قابلیت برنامه ریزی لازم را دارد.

 

دکتر خادمی از مردم و اهالی روستا های اطراف آزاد راه بخاطر تحمل سختی ها تشکر و قدر دانی کرد و بر حل بخشی از مشکلات آنان تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان لرستان از  مهندس اسلامی خواست در روند تکمیل پروژه اتصال این محور به آزادراه خرم زال توجه لازم مبذول شود و سردار هوش السادات که همواره به لرستان عنایت دارند  بخشی از دستگاه‌ها را سمت جنوب آورده و ارتباط دو آزاد راه برقرار شود که در این زمینه موافقت بعمل آمد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی

اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه در مناطق گردشگری لرستان طی ایام نوروز

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن در بانک سپه لرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان

کشف آثاری از نئاندرتالها در غار قمری خرم‌آباد

باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مهم ترین رویکرد آموزش و پرورش است

اخذ مجوز 2 عنوان دوره کوتاه‌مدت در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز

کمک 24 میلیاردی لرستانی‌ها در جشن نیکوکاری

تمام اراضی پادگان 07 خرم‌آباد در راستای خواسته مردم و جهت اجرای طرحی فاخر توسط دولت تملک می‌شود

لرستان سبزتر می‌شود؛ کاشت 30 میلیون اصله درخت در چهار سال آینده

13 میلیارد طرح ورزشی و عمرانی در لرستان افتتاح شد

غرس نهال به مناسبت روز درختکاری در بام خرم‌آباد