بزرگنمایی:
رییس کمیته آموزش وپرورش کمیسیون آموزش مجلس گفت: نباید با دادن آمارهای نادرست آموزشی جو جامعه نسبت به مسائل آموزشی را متشنج کرد.
رییس کمیته آموزش وپرورش کمیسیون آموزش مجلس گفت: نباید با دادن آمارهای نادرست آموزشی جو جامعه نسبت به مسائل آموزشی را متشنج کرد.
به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ به نقل از خبرگزاری خانه ملت ،بیرانوندی با اشاره به سخنان معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص ترک تحصیل دانش آموزان در دوره ابتدایی و دخیل بودن مسائل اقتصادی به میزان 60 درصد در آن گفت: نباید با دادن آمارهایی که منبع آن معلوم نیست جو جامعه را متشنج کرد، مخصوصا اینکه با ارائه این آمارها در جامعه حساسیت ایجاد کرد.
مسائل فرهنگی؛ مهم ترین عامل ترک تحصیل در سیستم آموزشی کشور
رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اسلامی با بیان اینکه نکته مهم در ترک تحصیل در دوران ابتدایی مسائل فرهنگی است، افزود: تحصیل رایگان است واین نکته هزاران بار تکرار شده است و اگر کسی در این خصوص با مشکل مواجه شده است، باید اعلام کند تا نمایندگان از طریق مراجع قانونی این موضوع را پیگیری کنند.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس دهم ادامه داد: اینکه به دلایل اقتصادی در کشور ترک تحصیل رخ می دهد، به هیچ وجه بنده قبول ندارم؛ البته شاید این عامل دخیل باشد ولی درصد آن بسیار ناچیز است زیرا حتی خانواده هایی که از لحاظ درامدی در سطح بسیار پایینی هستند، به هیچ عنوان فرزندانشان را از تحصیل محروم نمی کنند.
درس خواندن را باید لازمه حیات یا حداقل لازمه بهتر زیستن در جامعه معرفی کرد
باور درس خواندن لازمه بهتر زیستن در جامعه نهادینه شود
وی تاکید کرد: درس خواندن را باید لازمه حیات یا حداقل لازمه بهتر زیستن در جامعه معرفی کرد تا از لحاظ فرهنگی خانواده ها ترغیب به فرستاندن فرزندانشان به محیط کسب علم و دانش شوند.
سهل الوصول نبودن امکانات آموزشی؛ از عوامل ترک تحصیل
بیرانوندی گفت: نکته ای که در بحث ترک تحصیل باید به آن توجه کرد، سهل الوصول نبودن امکانات آموزشی در برخی از نقاط کشور است که بطور مثال در روستایی مقطع ابتدایی تحصیل می شود ولی به دلیل نبودن مدرسه راهنمایی، خانواده ها از تحصیل فرزندشان جلوگیری می کنند که باید گفت یکی از عوامل مهم در ترک تحصیل نبود امکانات آموزشی در مناطق کم برخوردار و محروم است که امار ترک تحصیل در این مناطق زیاد است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باور و فرهنگ سواد آموزی باید در جامعه نهادینه شود، خاطرنشان کرد: در این خصوص دولت باید با استفاده از توان تبلیغاتی خود در جامعه، مردم جامعه را نسبت به مقوله علم و سوادآموزی ترغیب کند.