آخرین مطالب

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان خبر داد:

پرداخت بیش از 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403 اجتماعی

پرداخت بیش از 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

  بزرگنمایی:
مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان گفت: شعب این بانک از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا شروع ایام دهه مبارک فجر تعداد ۱۵ هزار و۸۸۱ فقره تسهیلات به مبلغ بیش از ۲۷ هزار و۲۲۲ میلیارد ریال به کشاورزان و مشتریان پرداخت کردند.

به گزارش دیار مفرغ به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی استان لرستان ، بهزاد عزت پناه لطیفی مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان ضمن گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر و چهل وششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در تشریح برخی از فعالیت های بانک کشاورزی استان در سال 1403 گفت : شعب  این بانک در سال 1403 مبلغ بیش از 27 هزار و222 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان و مشتریان بانک کشاورزی در استان لرستان پرداخت کردند. وی  با اشاره به نقش کلیدی بانک کشاورزی در زمینه تولید و اشتغال و تامین منابع مورد نیاز برای توسعه بخش کشاورزی افزود:  بیشترین تسهیلات ، در بخش دام و طیور به مبلغ بیش از 5 هزار و 318 میلیارد ریال و در بخش زراعت بالغ بر 4 هزار و 536 میلیارد ریال پرداخت شده است.

 *پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج* 
وی با تاکید بر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط  شعب بانک کشاورزی استان لرستان در راستای تسهیل شرایط ازدواج و تحکیم بنیان خانواده گفت: از ابتدای سال 1403 تا کنون در شعب این بانک 522 فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ 1740 میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

 *تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری* 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری در در راستای اجرای ماده 10 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصریح کرد :  شعب این بانک از ابتدای سال 1403 تا کنون 890 فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به مبلغ 1004 میلیارد ریال از محل منابع داخلی به واجدان شرایط پرداخت کرده اند. 


 *پرداخت تسهیلات مسکن روستایی* 
وی اظهار داشت : بانک کشاورزی هم سو با سیاست های دولت و با هدف رشد و توسعه مناطق روستایی، افزایش اشتغال در روستاها و رشد تولید محصولات کشاورزی پرداخت تسهیلات مسکن روستایی را در دستور کار قرار داده و 
شعب این بانک تا کنون 497 فقره تسهیلات به مبلغ 1037 میلیارد ریال به متقاضیان واجد شرایط پرداخت نمودند. 

 *پرداخت  تسهیلات جزء (3) بند ب تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 و 1402* 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان اعلام کرد:  شعب بانک کشاورزی استان لرستان از ابتدای سال 1403 تا شروع ایام دهه مبارک فجر، مبلغ 637 میلیارد ریال تسهیلات جزء (3) بند ب تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 و 1402 به تعداد 801 نفر از واجدان شرایط که از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بنیاد شهید، امور عشایر و معاونت روستایی استان لرستان به بانک معرفی شدند پرداخت کردند .

 *پرداخت  تسهیلات جزء (3) و (4)  بند ب تبصره 2 قانون بودجه سال 1403*  
وی با اشاره به عملکرد مطلوب بانک کشاورزی استان در پرداخت تسهیلات جزء (3) و (4)  بند ب تبصره 2 قانون بودجه سال 1403 گفت : شعب بانک کشاورزی استان لرستان از ابتدای سال 1403 تا شروع ایام دهه مبارک فجر، مبلغ 549 میلیارد ریال تسهیلات جزء (3) و (4)  بند ب تبصره 2 قانون بودجه سال 1403 به 496 نفر از واجدان شرایط که از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بهزیستی، امور عشایر و معاونت روستایی استان لرستان به بانک معرفی شدند پرداخت کردند .

 *پرداخت تسهیلات تامین بذر گواهی شده* 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان اظهار داشت : استفاده کشاورزان از بذر گواهی شده به دلایل متعدد از جمله ارزش بالای غذایی، تولید محصول بیشتر ، سهولت برداشت مکانیزه و مرغوبیت و بازارپسندی، کمک شایانی به افزایش درآمد و بهبود معیشت کشاورزان و به ویژه پایداری تولید و تامین امنیت غذایی کشور می‏کند.از این رو با توجه به اهمیت موضوع،  شعب این بانک در سال 1403  تا کنون مبلغ 1027میلیارد ریال تسهیلات  تامین بذر گواهی شده پرداخت کردند.  

 *پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی* 
عزت پناه لطیفی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون جزء اولویت های اعتباری بانک کشاورزی می باشد که نقش موثری در افزایش و ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی دارد اعلام کرد : با توجه به اهمیت موضوع شعب بانک کشاورزی استان لرستان از ابتدای سال 1403 تا شروع ایام دهه مبارک فجر تعداد 80 فقره تسهیلات مکانیزاسیون به مبلغ 441  میلیارد ریال پرداخت کردند .  

 *پرداخت  تسهیلات قرض الحسنه ودیعه مسکن مدد جویان نهاد های حمایتی*  
وی گفت : شعب بانک کشاورزی استان لرستان از ابتدای سال 1403 تا کنون، مبلغ  84 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ودیعه مسکن مدد جویان نهاد های حمایتی به 132 نفر از واجدان شرایط که از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی به بانک معرفی شدند پرداخت کردند .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اجرای 15 طرح زیباسازی در ورودی‌های خرم‌آباد

429 قلم کالای غیرمجاز در لرستان معدوم شد

توزیع سبد غذایی بین 57 هزار مادر باردار لرستانی

درخشش خبرنگار پایگاه خبری دیار مفرغ در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

آغاز به کار کارگروه‌های بزرگ‌ترین رویداد تخصصی حوزه مد و لباس در لرستان

2 باند سارقان مسلح در لرستان منهدم شد

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

معلمان نمونه لرستان معرفی شدند

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

کادر درمان بیمارستان شهید رحیمی تعطیلات نوروزبه 20348 بیمار خدمت درمانی و پاراکلینیک ارائه دادند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

کشف کلاهبرداری با ارسال پیامک یارانه ای در بروجرد

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

اجرای 15 پروژه عمرانی در محور فرودگاه خرم‌آباد

کلاهبردار حرفه‌ای در خرم‌آباد دستگیر شد /اعتراف به 16فقره کلاهبرداری

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی