بزرگنمایی:
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان به احیا جانوران در حال انقراض اشاره کرد و گفت: تکثیر گوزن زرد در مجموعه کشت و صنعت شروع شده و امیدواریم بتوانیم تکثیری داشته باشیم.
به گزارش دیارمفرغ،کامران فرمان پور روز شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه لرستان در قلب زاگرس و دارای 30 درصد تنوع زیستی و 25 درصد تنوعی گیاهی است گفت: یک میلیون و 200 هزار هکتار جنگل و 800 هزار هکتار مرتع است.
وی به احیا جانوران در حال انقراض هم اشاره کرد و گفت: تکثیر گوزن زرد در مجموعه کشت و صنعت شروع شده و امیدواریم بتوانیم تکثیری داشته باشیم.
وی ادامه داد: 115 محیط بان در سطح استان فعال هستند که 70 نفر در مناطق تحت مدیریت فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: هم اکنون در منطقه حفاطت شده سفید کوه خرم آباد 25 نیرو داریم، در حالیکه براساس استاندارد تعریف شده باید 75 نیرو وجود داشته باشد
فرمان پور اظهار داشت: 16تالاب و 6 گونه اندیمشک جانوری و منحصرب فرد سمندر لرستانی، سه گونه ماهی کور ، وزغ لرستانی در این استان وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه جلوگیری از تخریب زیستگاه ها و تخلفات زیست محیطی ، ممانعت از شکار بی رویه و تخریب زیستگاه گونه های جانوری اولویت این سازمان است.گفت: 12 دوربین با تصویربرداری کامل در مناطق استان نصب و پهبادها امکان رصد مناطق را دارند.
مدیرکل محیط زیست لرستان با اشاره به اینکه 16 تالاب در استان وجود دارد،بیان کرد: تالابهای استان سرمایههای ما هستند و باید در راستای ارتقاو حفاظت آنها تلاش کنیم که سازمان محیط زیست به دنبال گرفتن حقابه تالابها است.
فرمانپور تصریح کرد: با تلاشهای صورت گرفته تالاب گهر در کنوانسیون رامسر ثبت خواهد شد و در ادامه ثبت جهانی میگردد.
وی بیان کرد: یک ماه دیگر فصل اکوتوریسم و طبیعت گردی شروع خواهد شد که تخریب طبیعت را هم در پی خواهد داشت که ما باید از ظرفیتها و جاذبههای استان به خوبی محافظت کنیم.
فرمان پور افزود: امسال آتشسوزی را در 400 هکتار از مناطق تحت مدیریت استان داشتهایم
مدیرکل محیط زیست استان لرستان بیان کرد: برای جلوگیری از تخریب زیستگاه و تخلف زیست محیطی و همچنین جلوگیری از آتش سوزیهای جنگل نیاز به حمایت داریم.