بزرگنمایی:
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان، مهمترین و اثرگذارترین وظیفه یک زن را نقش مادری، فرزند پروری و تربیت فرزند بیان کرد و گفت: زن برای تحکیم بنیان خانواده وظیفه دارد تا محیطی امن و آرام را برای فرزندان فراهم و نیاز عاطفی آنها را برطرف کند.
به گزارش دیار مفرغ، ناهید پرویز پور، مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان، شامگاه سوم دیماه، در جلسه نکوداشت مقام زن که در سالن همایش بانک سپه استان برگزار شد، با اشاره به اینکه اگر حضرت زهرا (س)سرور زنان دنیا است دلیل عمدهاش این است که ایشان قائم به ذات حضرت زهرا(س) است، اظهار کرد: ذاتی که نشأت گرفته از جایگاه شخصیتی او است شأن و شخصیتی که نزد خداوند است.
وی با بیان اینکه جایگاه زن در اسلام به حدی رفیع است که قرآن در سورهها و آیههای مختلف به مسئله زنان اشاره کرده است، گفت: حضرت فاطمه(س) به عنوان یک الگو از ابتدا تا انتهای تاریخ برای زنان مطرح بوده و است زنی که مکتب و گفتمان تربیتی خاص خودش را دارد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: حضرت زهرا(س) زنی با غایت خانواده دوست است که در تربیت فرزندان اهتمام ویژهای دارد، زنی که پرورش دهنده مرد بزرگی به نام امام حسین (ع) و زنی به نام زینب که نقش اثرگذارتری در اشاعه فرهنگ اسلامی دارد.
پرویزپور با اشاره به اینکه مفتخر هستیم بعد از پیروزیانقلاب اسلامی یک گفتمان و باز تعریف جدیدی از زن مسلمان برای ما ایجاد شد، گفت: گفتمانی به نام الگوی سوم زنی که طراز انقلاب اسلامی است، زنی که الگوی او زن غربی نیست که صرفاً به عنوان یک کالا در دست استثمارگران باشد زنی که از الگوی شرقی تبعیت نمیکند که صرفاً خود را محدود به خانه و خانواده کند و هیچ گونه اثرگذاری و نقشآفرینی را در جامعه نداشته باشد.
وی بیان کرد: زن طراز انقلاب زنی است که با حفظ حرمت و کرامت انسانی خود و حفظ حجاب در همه عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حضور دارد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اینکه زنان ما امروز در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی حضور چشمگیر دارند، گفت: اما تا رسیدن به نقطه مطلوب همچنان فاصله داریم و همه ما باید تلاش کنیم سدهایی که سر راه زنان بوده است برطرف کنیم.
پرویزپور با اشاره به اینکه ما امروز با سدهای شیشهای و کلیشه های جنسیتی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم این سدها را کنار بزنیم تا به اهداف متعالی زن مسلمان در جامعه برسیم.
وی مهمترین و اثرگذارترین وظیفه یک زن را نقش مادری، فرزندپروری و تربیت فرزند بیان کرد و گفت: زن برای تحکیم بنیان خانواده وظیفه دارد تا محیطی امن و آرام را برای فرزندان فراهم و نیاز عاطفی آنها را بر طرف کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: زن، محور خانواده است و نباید فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به خصوص زنان شاغل وظیفه مادری و فرزندپروری و تربیت فرزند را از آنها بگیرد.
پرویزپور با اشاره به اینکه امروز چالشهای جدی را در حوزه خانواده داریم، گفت: کاهش گفتوگو یکی از چالشهای بسیار جدی است، متأسفانه فضای مجازی باعث شده که از موضوع گفتوگو غافل شویم.
وی تأکید کرد: باید مراقبت کنیم و نسبت به گفتوگو در خانواده بیتفاوت نباشیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان، چالش دیگر خانوادهها را آسیبهای اجتماعی عنوان کرد و گفت: آسیبهای اجتماعی بنیان خانواده را تحت تأثیر قرار داده است و ما باید مراقبت کنیم.
پرویزپور افزود: وقتی نیازهای عاطفی فرزندان را برطرف نکنیم و نتوانیم حس امنیت را به فرزندانمان بدهیم، قطعاً این خلأ و نیاز عاطفی فرزندان در بیرون خانواده جستجو میشود.
در پایان مراسم از همسران شهیدان جهانبخش احمدی و علی عباس چاچ و همکاران خانم منطقه لرستان با اهدای گل و لوح تقدیر تجلیل شد.