آخرین مطالب

8تیر،روز حماسه مردم ایران است فرهنگی - اجتماعی

8تیر،روز حماسه مردم ایران است

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع )لرستان: درحادثه شهادت رئیس‌جمهور شهید و همراهانشان دست دشمن از آستین پیاده‌ نظام آن‌ها بیرون آمد تا بتوانند از این حادثه دستاوردی داشته باشند.

به گزارش دیار مفرغ، سردار نعمت‌الله باقری در نشست فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان بروجرد ضمن تبریک عید بزرگ مسلمین و شیعیان جهان اظهار داشت : از دستاوردهای بزرگ شهید رئیسی عملیات وعده صادق بود که دشمنان انقلاب اسلامی و رژیم اشغالگر قدس را به خاک ذلت نشاند.

سردار نعمت‌الله باقری شرکت ملت ایران در انتخابات را یک حماسه بزرگ خواند و افزود: در طول 45سال عمر انقلاب اسلامی شاهد حضور پر رنگ و حماسه ساز مردم عزیز ایران در انتخابات بوده‌ایم اما حوادث 45سال اخیر دو وجه دارد که یک وجه آن ملت ایران،انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است و وجه دیگر آن دشمنان ایران هستند .

فرمانده سپاه لرستان ضمن اشاره به حوادث و فتنه‌های دشمنان علیه انقلاب اسلامی گفت: در حوادث و فتنه‌های دشمنان این مردم بودند که همیشه با حضور پر رنگ خودشان درصحنه‌ نبرد حق علیه باطل به حفظ و استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک کردند و مقابل تحریم های 45ساله محکم و استوار ایستادند.

سردار باقری در ادامه افزود: اگر هرکدام از حوادث و فتنه‌ها برای یکی از کشورهای هرچند قدرتمند اتفاق می‌افتاد امروز نشانی از آن کشور وجود نداشت و امروز شاهد پیروزی مردم ایران در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی هستیم .

فرمانده سپاه استان بیان کرد: دشمن کارش دشمنی کردن است و همیشه ثابت کرده است تا نظام جمهوری اسلامی هست از هیچ تلاشی برای جلوگیری از موفقیت‌های انقلاب اسلامی دریغ نخواهد کرد.

سردار باقری افزود: در حادثه شهادت رئیس جمهور شهید و همراهانشان دست دشمن از آستین پیاده‌نظام آنها بیرون امد تا بتوانند از این حادثه دستاوردی داشته باشند.

سردار نعمت‌الله باقری در ادامه با بیان اینکه دشمن دو تاکتیک مهم از جمله از بین بردن وحدت مردم ایران و دوم انشقاق بین مسئولین نظام را در حادثه شهادت رئیس جمهور و همراهانشان دنبال میکرد گفت: مردم ما از حوادث سخت‌تری عبور کرده‌اند و همیشه در حوادثی که یک طرف آن ملت ایران و طرف دیگر دشمنان این کشور بوده‌اند وحدت و انسجام بین مردم برای از بین بردن اهداف دشمنان کشور عزیزمان بیشتر شده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش دشمن برای انشقاق بین مسئولین نظام ،بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران از چنان قانون قوی برخوردار است که پایه‌های این نظام با هیچ حادثه‌ای متزلزل نخواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابلفضل لرستان گفت: دشمنان انقلاب اسلامی فراموش کرده‌اند که سکان نظام جمهوری اسلامی بدست ولایت فقیه عالم و بصیری است که دائم درحال رصد جهان اسلام است.

سردار باقری با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در کشور افزود: رهبر انقلاب با حفظ انسجام و وحدت مردم و جلوگیری از انشقاق بین مسئولین تمامی نقشه‌های دشمنان را از بین میبرند.

سردار باقری بیان کرد: در انتخابات دو دیدگاه وجود دارد که دیدگاه اول انقلابی و جهادی است که اصل مهم آن ولایتمداری و پیرو رهبری بودن است و دیدگاه دیگر غربگدایانه است.

فرمانده سپاه استان با اشاره به گفتمان جهادی و انقلابی دولت سیزدهم افزود: روحیه جهادی، ایثار و شهادت پیشرفت‌های نظام را سرعت می‌بخشد و به استمرار نظام اسلامی قوت می‌دهد

سردار باقری با بیان تلاش‌های دولت سیزدهم در طول خدمت کوتاه خود در زمینه صعنت، عنوان کرد: دولت شهید رئیسی 8هزار صنعت در کشور را که بدلیل عدم اجرای برجام راکد شده بودند را به چرخه صنعت بازگرداند و در شهرستان بروجرد 100 صنعت راکد و نیمه راکد به چرخه تولید و اشتغال خود بازگشتند.

وی در ادامه افزود: دولت سیزدهم ثابت کرد با گفتمان جهادی و انقلابی می‌شود بدون برجام فروش روزانه 300هزار بشکه نفت را به 2میلیون بشکه افزایش داد.

‌سردار باقری ضمن اشاره به حمایت رئیس جمهور شهید در سازمان ملل گفت: گفتمان جهادی و انقلابی اقتدار محور مقاومت را حفظ می‌کند و حمایت از مظلومین و محرومین را در برنامه خود قرار می‌دهد .

فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه گفتمان جهادی و انقلابی خدمت به مردم را اولویت خود می‌داند افزود: شهید رئیسی در طول دوسال خدمت صادقانه و جهادی خود 6میلیون نفر را تحت بیمه رایگان قرار داد

وی بیان کرد: گفتمان انقلابی و جهادی تنها به ارتباط با 3کشور اروپایی خلاصه نمی‌شود بلکه 200کشور جهان را در برمی‌گیرد و عزت سیاسی انقلاب اسلامی را در جهان حفظ می‌کند .

‌سردار باقری از شهید امیرعبدالهیان به عنوان قهرمان سیاسی یاد نمود و عنوان کرد: این شهید بزرگوار 5کشتی فراورده‌های نفتی را در مقابل آمریکا به آمریکای لاتین ارسال نمود و ثابت کرد غربی‌ها هیچ غلطی نخواهند کرد.
فرمانده سپاه لرستان بیان کرد: از شاخصه‌های عملیات وعده صادق هماهنگی میدان و دیپلماسی ما بود و این ثمره گفتمان انقلابی و جهادی است.
‌سردار نعمت‌الله باقری با بیان اینکه نگاه غربگدایانه موجب تضعیف محور مقاومت می‌شود افزود: در دیدگاه غربگدایانه تنها هدف اطاعت از غرب و از بین بردن استمرار نظام اسلامی‌ است.
وی افزود: در دیدگاه غربگدایانه مظلومین و محرومین جهان نادیده گرفته شده و تنها ذلت سیاسی کشورمان را پیش میگیرد و این دیدگاه بلندگوی کسانی است که در زیر چتر آن قرار گرفته‌اند
‌سردار باقری بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودن حماسه انتخابات ما باید در امتداد حماسه بدرقه شهدای خدمت باشد و انتخابات ما ادامه راه شهید رئیسی است .
فرمانده سپاه لرستان گفت: دولت انقلابی و جهادی شهید رئیسی اتوبانی که به سمت غرب باز شده بود را قطع نمود و اقداماتی‌ که در دولت سیزدهم صورت گرفت ثابت کرد بدون توجه به غرب نیز می‌توان بخش عظمی از مشکلات را حل نمود.
وی بیان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم در خصوص انتخاب اصلح تمام تلاش خود را بکار بگیریم .
‌سردار باقری در خصوص تاکتیک‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی عنوان کرد: امروز دشمن ما می‌داند که افزایش مشارکت در انتخابات قدرت جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد پس تمام توان خود را به جهت اینکه راهبرد مقام معظم رهبری در خصوص مشارکت حداکثری اتفاق نیوفتد بکار گرفته‌اند .
فرمانده سپاه لرستان خاطرنشان کرد: انتخابات وحدت و انسجام ملت ایران را افزایش می‌دهد و دشمن از هیچ تلاشی برای برهم زدن این اتحاد و انسجام دریغ نخواهد کرد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کشف کلاهبرداری با ارسال پیامک یارانه ای در بروجرد

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

اجرای 15 پروژه عمرانی در محور فرودگاه خرم‌آباد

کلاهبردار حرفه‌ای در خرم‌آباد دستگیر شد /اعتراف به 16فقره کلاهبرداری

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی

اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه در مناطق گردشگری لرستان طی ایام نوروز

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن در بانک سپه لرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان

کشف آثاری از نئاندرتالها در غار قمری خرم‌آباد

باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مهم ترین رویکرد آموزش و پرورش است

اخذ مجوز 2 عنوان دوره کوتاه‌مدت در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز