آخرین مطالب

درخشش موزه طبیعی تاریخی استان لرستان در ایکوم فرهنگی

درخشش موزه طبیعی تاریخی استان لرستان در ایکوم

  بزرگنمایی:
موزه‌های تاریخ طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در شانزدهمین دوره آیین انتخاب موزه برتر ایکوم، حائز رتبه اول در بخش خلاقیت و نوآوری و رتبه سوم در بخش کودکان و نوجوان شد.

به گزارش دیار مفرغ، شانزدهمین دوره انتخاب موزه برتر ایکوم با حضور علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌ فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سید محمد بهشتی رئیس اسبق سازمان میراث‌فرهنگی، محمدرضا اشرف‌زاده مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست، سید احمد محیط طباطبایی رئیس ایکوم ایران، هادی میرزایی مدیرکل موزه‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، جبرئیل نوکنده رئیس موزه ملی ایران و بسیاری از مدیران ارشد موزه‌های کشور، در محل خانه هنرمندان تهران برگزار شد و موزه های تاریخ طبیعی استان لرستان با حضور پررنگ و کسب امتیاز در شاخص‌های مورد نظر ایکوم از جمله خلاقیت و نوآوری و کودکان حائز رتبه برتر شد.

 محمدرضا اشرف‌زاده مدیرکل موزه‌های تاریخ طبیعی و تنوع زیستی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر افزود: کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) هر ساله موزه های کشور را بر اساس شاخص هایی مورد ارزیابی عملکرد قرار می دهد. امسال نیز همانند سال‌های گذشته ١4 شاخص ارزیابی عملکرد توسط ایکوم شامل شاخص آموزش، بازدید، جمع آوری، نگهداری و حفاظت، پژوهش، توسعه مدیریت، تلاش برای بقا، کودکان و نوجوانان، روز جهانی موزه، فضای مجازی، خلاقیت و نوآوری، مناسب سازی برای معلولین، استانداردهای فنی و توسعه فیزیکی و معرفی اعلام شد و استان لرستان در بین کل موزه‌های کشور درخشید.

علی سالاروند مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان در این خصوص گفت: با همکاری و مساعدت قابل تقدیر مجموعه معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، اداره کل میراث‌فرهنگی و گردشگری استان و همکاران اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان لرستان، با جانمایی مناسب موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی استان لرستان در محل قلعه فرهنگی تاریخی فلک‌الافلاک خرم آباد در سال 1401، تنها در ایام عید نوروز 1402 بیش از 35هزار نفر از این موزه بازدید کرده‌اند که در نوع خود یک رکورد در بین موزه‌های تنوع زیستی کشور محسوب می‌شود.

او در کنار اهداف جذب اکوتوریسم، آموزشی و فرهنگ‌سازی در این موزه‌ها، شناساندن تنوع زیستی و یادآور شدن خطرات انقراض حیات وحش به منظور جلب مشارکت اجتماعی فعال بخصوص در کودکان و نوجوانان و بهبود فرهنگ حفاظت در این موزه‌ها را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان در پایان ضمن ابراز خرسندی از عناوین کسب شده در این رویداد و تبریک به همکاران موزه دار اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان خاطرنشان کرد: با پیگیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ان‌شاءالله در سال آتی نیز شاهد افتتاح و کلنگ زنی دو موزه جدید در شهرستان‌های ازنا (اولین اکو موزه غرب کشور) و بروجرد (کلنگ زنی احداث موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی) با همکاری شهرداری‌های این دو شهر خواهیم بود که در نوع خود اقداماتی بی سابقه در سطح استان محسوب می‌شوند. 

انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی

اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه در مناطق گردشگری لرستان طی ایام نوروز

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن در بانک سپه لرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان

کشف آثاری از نئاندرتالها در غار قمری خرم‌آباد

باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مهم ترین رویکرد آموزش و پرورش است

اخذ مجوز 2 عنوان دوره کوتاه‌مدت در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز

کمک 24 میلیاردی لرستانی‌ها در جشن نیکوکاری

تمام اراضی پادگان 07 خرم‌آباد در راستای خواسته مردم و جهت اجرای طرحی فاخر توسط دولت تملک می‌شود

لرستان سبزتر می‌شود؛ کاشت 30 میلیون اصله درخت در چهار سال آینده

13 میلیارد طرح ورزشی و عمرانی در لرستان افتتاح شد