آخرین مطالب

معیشت کارکنان انتظامی از دغدغه های انتظامی کشور است اجتماعی

معیشت کارکنان انتظامی از دغدغه های انتظامی کشور است

  بزرگنمایی:
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با نماینده ولی فقیه گفت: یکی از دغدغه ها و مسائلی که در انتظامی کشور که ما با آن روبرو بودیم و حضرت آقا هم خیلی تاکید داشتند معیشت همکاران است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با نماینده ولی فقیه گفت: یکی از دغدغه ها و مسائلی که در انتظامی کشور که ما با آن روبرو بودیم و حضرت آقا هم خیلی تاکید داشتند معیشت همکاران است.
به گزارش دیار مفرغ، سردار احمد رضا رادان روز سه شنبه در دیدار با حجت الاسلام والمسلین "احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر بهبود وضع معیشتی کارکنان ، اظهار کرد: ما خدمت حضرت آقا رسیدیم عرض کردم که ما از نادر سازمان های مسلحی هستیم کمترین منزل سازمانی را داریم.

 وی افزود: تلاش داریم در فراجا در مسیر جلب رضایت خدا و مردم قدم برداریم و شأن و منزلت همکاران را افزایش دهیم تا یک پلیس مقتدر و در تراز انقلاب اسلامی پرورش و تربیت داده شود.

 فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: از زمانی که کار را در انتظامی شروع کردیم، نهضت ساخت 100 هزار خانه سازمانی در سطح کشور را در دستور کار قرار دادیم که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز بر این موضوع تاکید داشتند.

 سردار رادان در ادامه با اشاره به سهم 1650 واحدی  استان لرستان در خانه های سازمانی خاطرنشان کرد: در تاریخ انتظامی چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب بی سابقه بوده است؛ اما انتظار داریم با محوریت نماینده ولی فقیه در استان و کمک استاندار، شهردار و اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی با سرعت عمل کافی، این کار دنبال و با تلاش سردار الهی که در موضوع انتظامی و تعامل با مردم و سازمان ها موفق عمل کردند این موضوع نیز به نتیجه برسد.

 فرمانده کل انتظامی کشور گفت: استان لرستان از استان هایی است که بنده با رزمنده ها و همکاران خاطرات زیادی در زمان جنگ و در زمان ماموریت های مختلف در استان های مختلف داشتم و سهم شهدای استان هم در انتظامی سهم قابل توجه است و این به واسطه اینکه در استان های دیگر ماموریت می پذیرد.

وی با اشاره به نقش لرستانی ها در ایجاد امنیت کشور گفت: وقتی می خواهیم نقش را بررسی کنیم بایستی  یک تجربه و یک پیامد را بسنجیم تا نقش را بدانیم ، تجربه من اینجا می گوید که بچه های لرستان خودشان را محدود به منطقه لرستان نکردند و همه جاهای کشور را به عنوان وطن دانسته و ماموریت انجام می دهند و سهم انتظامی هم ما الان در اکثر استان ها که ماموریت پذیر و مامور پذیر هستند از بچه های لرستان هستند و شاهد مدعایش هم اینکه سهم شهدای استان زیاد است و منطقه قابلیت جذب فراوانی دارد و اشتیاق به جذب هم هست که مایه افتخار است .

 سردار رادان به کنترل مجرمان سابقه دار با پابند و دستبند الکترونیک اشاره کرد و گفت: با موافقت ریاست قوه قضائیه قرار شده تا افرادی که سه بار سابقه سرقت داشته و دستگیر شده اند و یا اینکه محکومیت در این زمینه داشته اند (3 سابقه) در طول 10 سال با دستبند و پابند الکترونیکی کنترل شوند در چند استان و بعد از آن  در سطح کشور بیشتر انجام  خواهد گرفت تا مردم طعم آرامش را بیشتر حس کنند.

وی در پایان با اشاره به این که استان لرستان استانی است که به واسطه داشتن مردمی خوب مشکلات امنیتی انتظامی که دارد قابل حل شدن است گفت: امشب در جلسه ای که با همکاران خواهیم داشت وضیعت انتظامی و امنیتی استان را بررسی کرده و سعی خواهیم کرد در این حوزه به انتظامی استان کمک کنیم انشاءالله.

 در ادامه نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: انتظامی کشور در ایجاد امنیت و در زندگی مردم کارنامه ممتاز و درخشانی دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کشف کلاهبرداری با ارسال پیامک یارانه ای در بروجرد

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

اجرای 15 پروژه عمرانی در محور فرودگاه خرم‌آباد

کلاهبردار حرفه‌ای در خرم‌آباد دستگیر شد /اعتراف به 16فقره کلاهبرداری

برپایی نمایشگاه گروهی پوستر در حوزه هنری لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

ثبت بیش از 11 میلیون تردد خودروها در جاده‌های لرستان

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

خسارت 150 میلیاردی بارندگی‌ها به راه‌های دلفان

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

کشف 999 میلیارد تومان کالای قاچاق طی سال 1403 در لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

دغدغه اصلی پرداخت نشدن حقوق کارکنان شرکتی منابع طبیعی است

گزارش تصویری بازدید خبرنگاران از غار قمری ؛ غاری که سکونتگاه انسان نئاندرتال مربوط به 80 هزار پیش

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

اجرای طرح کتابخوانی «14 کتاب،14 روز بهاری» در لرستان

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم واریز امروز واریز می شود

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

آمادگی راهداری لرستان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی

اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه در مناطق گردشگری لرستان طی ایام نوروز

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن در بانک سپه لرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان

کشف آثاری از نئاندرتالها در غار قمری خرم‌آباد

باند فروش مواد محترقه در فضای مجازی لرستان شناسایی شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مهم ترین رویکرد آموزش و پرورش است

اخذ مجوز 2 عنوان دوره کوتاه‌مدت در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز