مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان
اجرای 757 برنامه فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای در لرستان/همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با 62 مؤسسه فرهنگی و هنری
چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402 - 16:00:42

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: 80 مؤسسه فرهنگی داریم که مجوز فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند که اجرای برنامه‌ها را به 62 مؤسسه واگذار کردیم.

به گزارش دیار مفرغ، منصور احمدی دوازدهم اردیبهشت ماه در سه‌شنبه‌های خبری که در سالن آمفی‌تئاتر استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: جریان فرهنگی سیال، آهسته و نامحسوس اما تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در حوزه کتاب سال گذشته 404 کتاب تألیف شده و در حوزه مهندسی فرهنگی ابزار کتاب ستون است. 

احمدی بیان کرد: در حوزه مهندسی هنری حضور جشنواره‌های هنری به همین اندازه تأثیرگذار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به برگزاری پنج جشنواره ملی فیلم فجر و جشنواره استانی شعر، تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی در استان، ادامه داد: برخلاف جنگ‌های ترکیبی رسانه‌ای هنرمندان مقداری از نظام فاصله گرفتند اما همه پای کار آمدند، به عنوان نمونه در جشنواره هنرهای تجسمی 120 نفر حضور داشته و 18 گروه تئاتر و چندین گروه موسیقی حضور داشتند.

وی ادامه داد: در حوزه شورای فرهنگ عمومی هشت جلسه با رویکرد خاص و اجرایی شدن مصوبات برگزار شده که بیش از 70 درصد اجرا و حدود 30 درصد در حال اجرا بوده و درصد ناچیزی از آن‌ها اجرا نشده است.

احمدی با اشاره به برگزاری 9 جلسه شورای اطلاع رسانی لرستان، افزود: پروژه‌های عمرانی ما که به دلایل مختلف راکد مانده بودند، تالار مرکزی از سال 92 تا 400 تنها 10 درصد پیشرفت داشت و اکنون بیش از 30 درصد پیشرفت دارد، همچنین هنرستان هنرهای زیبای گلدشت اکنون نزدیک به 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در این نقطه شهر یک پایگاه فرهنگی و هنری داشته باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: کتابخانه شهید باهنر بروجرد افتتاح و کتابخانه پلدختر در حال پیشرفت است.

وی تصریح کرد: کار فرهنگی زمان می‌برد و در این راستا نیاز به تبیین، گفتمان، گفت‌وگو ، نقدپذیر و نقد کردن داریم.

احمدی با اشاره به اینکه سه هنرستان هنرهای زیبا در لرستان داریم، بیان کرد: دو هنرستان پسرانه در خرم‌آباد و بروجرد داریم و امسال یک هنرستان دخترانه در خرم‌آباد افتتاح کردیم که هنرمندانی در آینده خواهیم داشت که فرهنگ و هنر را به صورت آکادمی آموخته‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: رویدادها و برنامه‌های قرآنی به صورت جامع برای اولین بار در نقاط محروم برگزار کردیم همچنین رویدادهای شهید سلیمانی، زیست عفیفانه، قرآنی و ... نیز برگزار خواهد شد.

وی افزود: سفر وزیر را خواهیم داشت که حضور اهالی رسانه در این سفر لازم است که نگرانی‌ها، دغدغه‌ها و توانمندی‌های استان در حوزه‌های مختلف را به وزیر معرفی کنیم.
وظیفه ما حفظ خانه مطبوعات است

احمدی اظهار کرد: وجود یک تشکل منسجم، پویا‌ و تأثیرگذار خواسته ما و شماست، اما همچنان جای خالی خانه مطبوعات وجود دارد.

وی ادامه داد: این وضعیت مطابق خواسته ما نبوده و نخواهد بود، خانه مطبوعات تشکل غیردولتی بوده و وظیفه ما نظارتی است.

احمدی افزود: انتخابات طبق اساسنامه باید تحت نظارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد، تمام اقدامات ما بر این بوده که این خانه مطابق میل شما بماند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ابتدای سال گذشته کشور ما دستخوش یک سری ناهنجاری‌ها شد و متأسفانه تعدادی از اصحاب رسانه ما یک سری حرکاتی کردند که مطابق قانون نبود، یک انتخابات برگزار کردیم که منتج به نتیجه نشد، تمام توان ما این است که تا پایان این ماه انتخابات جدید برگزار شود.

وی ادامه داد: وظیفه ما حفظ خانه مطبوعات است، اگر از بین برود ضربه بزرگی به جامعه رسانه‌ای وارد خواهد شد.

احمدی تصریح کرد: هیچ اقدامی در به ثمر ننشستن انتخابات فراقانونی نبود، قانون انتخابات خانه مطبوعات کشور در حال اصلاح است و انتخابات جدید براساس آن برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: اینکه انتخابات برگزار و خانه مطبوعات احیا شود خواست همه ماست، ما به تعهد و تخصص پیشکسوتان و پویایی و جسارت جوانان نیاز داریم.

وی اضافه کرد: متأسفانه بسیاری از شکایات از خبرنگاران این است که نقد سالم نیست، در این زمینه کارگاه‌های مکرر سواد رسانه‌ای را که وظیفه ماست برگزار کردیم که مورد استقبال واقع نشدند.

 

همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با 62 مؤسسه فرهنگی و هنری

احمدی، اظهار کرد: در ابتدای سال فراخوان پذیرش ایده‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های را دادیم ‌و موظفیم برنامه‌ها را به مؤسسات دارای مجوز و پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بدهیم.

وی افزود: 80 مؤسسه فرهنگی داریم که مجوز فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند که اجرای برنامه‌ها را به 62 مؤسسه واگذار کردیم.

احمدی با شاره فعالیت 94 موسسه قرآنی در لرستان، بیان کرد: 48 مؤسسه دارای مجوز فعالیت از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 46 مؤسسه دارای مجوز فعالیت از سازمان تبلیغات هستند که در شورای توسعه برنامه‌های قرآنی برنامه‌ها را برای اجرا به آن‌ها واگذار می‌کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: این مؤسسات غیرانتفاعی هستند و در دولت‌های قبل حمایت‌هایی جهت خرید تجهیزات و رهن مکان به آن‌ها شده و امسال نیز حمایت از طرح‌های قرآنی را داریم.

وی افزود: اگر انتقادی به مدیری شود باید پاسخگو باشد اما برخی از گفته‌ها جنبه حقیقی دارد که دیگر نمی‌توانیم دخالت کنیم.

احمدی تأکید کرد: همه مشکلات ما با حضور یک خانه مطبوعات محکم حل می‌شود.

اجرای 757 برنامه فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای در لرستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان اظهار کرد: تمام تصمیم‌گیری‌های راهبردی، دراز مدت و کوتاه مدت را با مشورت پژوهشگران صاحب کسوت و اندیشه در آن حوزه انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: در حوزه تئوری قوی هستیم اما از نظر برنامه، راهبرد و اقدام کم داریم.

احمدی تصریح کرد: سال گذشته 757 برنامه فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان انجام شده که حتی یک برنامه بدون مشورت اصحاب فن آن حوزه انجام نشده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: فضای مجازی بستری است که مدیریت کردن آن خیلی سخت شده است، خیلی از این گروه‌ها، کانال‌ها، تحلیل‌ها و نقدها با نام مستعار هستند.

وی تأکید کرد: فضای مجازی فقط یک درمان دارد که آن حضور حداکثری شما اصحاب انقلاب است که اگر نباشید دشمنان آن را اشغال کرده و اگر میدان را خالی کنیم دشمنان خوب حمله می‌کنند.

احمدی افزود: تمام برنامه‌ها و ریل‌گذاری‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان طبق سیاست‌های ابلاغی دولت و وزارت مطبوع است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تصریح کرد: آگهی‌هایی که ادارات تخطی می‌کنند و قانون میم الف را رعایت نمی‌کنند، مدیرکل آن دستگاه را به بازرسی استانداری معرفی کردیم و از طرف نهادهای نظارتی و قانونی آنقدر پافشاری می‌کنیم که قانون رعایت شود.

وی افزود: اگر مدیران فراقانونی عمل کنند معرفی عمومی می‌شوند.

احمدی بیان کرد: سیاست ما ترویج و تقویت موسیقی محلی است و مجوز بی رویه به موسیقی پاپ نمی‌دهیم و در حین برگزاری کنسرت‌ها نظارت داریم که شئونات اسلامی رعایت شود، در کنار همه برنامه‌ها موسیقی لری از رونق نباید بیفتد.


http://diarmafrag.ir/fa/News/9039/اجرای-757-برنامه-فرهنگی،-هنری،-قرآنی-و-رسانه‌ای-در-لرستانهمکاری-اداره‌کل-فرهنگ-و-ارشاد-اسلامی-لرستا
بستن   چاپ