مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان از بهره مندی بیش از 44 هزار نفر از آموزشهای معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان لرستان در سال 1401خبرداد.
به گزارش دیار مفرغ، محمد قدمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان لرستان از عملکرد مطلوب آموزش و پژوهش در سال 1401 خبر داد و گفت: در این سال با همت و تلاش مربیان توانمند توانستیم جهشی چشمگیر (بیش از 100 درصد رشد) در امر اموزش داشته باشیم.
وی افزود: خوشبختانه با همت مربیان و مدرسان جمعیت هلال احمر لرستان بیش از 108 دوره تخصصی ویژه نجاتگران جمعیت در سطح استان برگزار شد، در این دوره ها تعداد 3100 نفر توانسته از آموزش های مرتبط با عملیات های جستجو و نجات در حوادث بهره لازم را برده و گواهینامه آموزشی دریافت کنند.
وی گفت: در دوره های تخصصی انجام شده تعداد 1399 نفر خانم و تعداد 1700 نفر آقا با هدف تقویت مهارت های داوطلبی به منظور شرکت در فعالیتهای امدادی و عام المنفعه، توسعه و ترویج فرهنگ مشارکت و کار تیمی در بین فراگیران و همچنین به روز کردن اطلاعات و ارتقاء سطح دانش و آگاهی حضور داشتند.
قدمی در ادامه گفت: در آموزش های همگانی اجتماع محور نیز رشد قابل ملاحظه ایی داشته ایم به طوری که در 9 ماهه اول سال 1401 تقویم زمانی پیشبینی شده آموزش (30 هزار نفر از مردم لرستان در سال 1401) را سه ماه زودتر از موعد انجام و این آموزش ها را در مجموع به 44871 نفر برسانیم
محمد قدمی اهداف راهبردی این آموزش ها را تقویت ظرفیت ها ، توانمندسازی افراد و جوامع محلی برای کاهش خطر حوادث و سوانح همچنین ارتقاء آموزش های همگانی هدفمند و اثربخش به منظور کمک به ایجاد جامعه تاب آور و پاسخگویی موثر به حوادث و سوانح دانست.
قدمی در ادامه اظهار داشت: ارتقاء فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی با ترویج فعالیتهای آموزشی برای مخاطبین از برنامههای ما در سال 1402 خواهد بود و انتظار داریم رسانههای مکتوب محلی و ظرفیت فضای مجازی استان ما را در این راستا حمایت و مُبلغ ما در آشنایی مردم با این آموزش های ارزشمند باشند.
قدمی در پایان گفت: نباید از نقش خانه های هلال در محلات استان غافل شد چرا که این خانه ها در ایجاد انگیزه برای طی نمودن دوره های کمک های اولیه در جامعه و افزایش تعداد داوطلبان نقش مشارکتی خوبی دارند و ما را در تحقق شعار داوطلب محوری و بهرهمندی از مشارکت افتخاری در جهت توجه به صلح و دوستی ،کرامت انسانها در جامعه ،جذب و سازماندهی اعضا جهت ارائه خدمات داوطلبی به نیازمندان در شرایط عادی و بحرانی در سطح محلات (شهری و روستایی) نیز یاری می رسانند.
قدمی از تمام مربیان زحمتکشی که وظیفه تربیت امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان را به عهده دارند تا بتوانند در عملیات های امداد و نجات ناجی حادثه دیدگان باشند تقدیر و تشکر کرد.
http://diarmafrag.ir/fa/News/9009/بهره-مندی-بیش-از-44-هزار-نفر-از-آموزش-های-هلال-احمر-در-سال-1401