به گزارش دیارمفرغ، علی سالاروند گفت: ظرفیتهای طبیعی، اقلیمی، تاریخی و گردشگری زیادی در استان لرستان وجود دارد به طوری که طبیعت چشم نواز و بکر، جنگلها و مراتع، رودخانههای خروشان، تالابها و چشمههای جوشان و… این استان را به یکی از مقاصد سفر گردشگران و طبیعت دوستان تبدیل کرده است.
این فرصتها و ظرفیتها زیست محیطی در حوزه گردشگری لرستان، اگر چه در سالهای گذشته آنچنان کمکی به رونق اقتصادی این استان لرستان نکرده، اما با ورود اداره کل محیط زیست لرستان و اجرای برنامهها و پروژههای کارشناسی زمینه شکوفا شدن حوزه «گردشگری زیست محیطی» فراهم شده است.
در این راستا اداره کل حفاظت از محیط زیست لرستان با اقدامی ابتکاری و علمی و اجرای طرحهای مختلفی از جمله راهاندازی پیگیری ایجاد موزههای تنوع زیستی، ایجاد سایت تکثیر گوزن زرد، توانمندسازی جوامع محلی و… اقدام به ترویج و احیای «گردشگری زیست محیطی» در استان کرده است.
برنامهریزی محیطزیست لرستان برای احیای «گردشگری» زیست محیطی
علی سالاروند مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله گردشگری زیست محیطی در لرستان و برنامه ریزی و سیاستگذاری محیط زیست لرستان در این حوزه، اظهار داشت: کشورهای مختلفی از جمله تانزانیا، کنیا و … در این حوزه اقدامات زیادی انجام دادهاند که منجر به کسب درآمدهای زیادی در این بخش و رونق اقتصادی این کشورها شده است.
وی با اشاره به اقدامات گردشگری محیط زیستی و بازدید از حیات وحش از سوی این کشورها و همچنین درآمدزایی بالای این کشورها با استفاده از این ظرفیت، عنوان کرد: توجهات جهانی بسیاری به حوزه اکوتوریسم وجود دارد، چرا که این حوزه برای گردشگران جذابیت دارد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با اشاره به برنامه ریزی اداره کل محیط زیست لرستان در این حوزه طی یک سال اخیر، تصریح کرد: همه ما برای رونق حوزه اقتصادی استان موظف هستیم که اقدامات کارشناسی و لازم را انجام دهیم.
http://diarmafrag.ir/fa/News/8754/احیای-«گردشگری-زیست-محیطی»-در-لرستان-از-ایجاد-موزههای-تنوع-زیستی-تا-توانمندسازی-جوامع-محلی