620 هزار خط تلفن ثابت در استان وجود دارد/ضریب نفوذ خط تلفن ثابت در لرستان 27.7 است
سه شنبه 28 ارديبهشت 1400 - 14:21:24

به گزارش دیار مفرغ، شمسی فر شامگاه دوشنبه در نشست مجازی با اصحاب رسانه اظهار کرد: 2هزار و 767 کیلومتر طول شبکه فیبر نوری روستاها، 845 کیلومتر فیبر نوری بین شهری و 794 کیلومتر فیبر نوری درون شهرهای لرستان است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان افزود: شبکه فیبر نوری استان دارای مشکلاتی است و در شهرستان کوهدشت، دوره چگنی، رومشکان و پلدختر فاقد این شبکه هستیم که رفع مشکلات در توان مخابرات استان نیست و 900 کیلومتر شبکه فیبر نوری نیاز است تا به درجه مطلوبی برسیم.

شمسی فر ادامه داد: 150 کیلومتر شبکه فیبر نوری در محور نورآباد-هفت‌چشمه و 115 کیلومتر شبکه دیگر در محور خرم آباد- دهلیج - پلدختر در دست احداث است.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت تمامی اپراتورها از سوی سازمان تنظیم مقررات تعیین می‌شود افزود: این شاخص اکنون در لرستان بیش از 90 درصد گزارش شده است.

وی گفت: 620 هزار خط تلفن ثابت در استان وجود دارد که 360 هزار خط آن فعال است و همچنین ضریب نفوذ خط تلفن ثابت در لرستان 27.7 و در کشور 37 درصد می‌باشد.

شمسی فر با بیان اینکه 112 هزار پورت منصوبه اینترنت پرسرعت در لرستان وجود دارد افزود: علاوه بر شهرها و شهرستان های لرستان، در 182 روستا ارائه خدمت می شود همچنین 600 روستا به صورت اقماری در حال استفاده از خدمات مخابراتی هستند.

وی بیان کرد: نسل جدید سرویس باند پهن اینترنت نیز سال گذشته در شهرستان‌های بروجرد و بخش‌هایی از پلدختر فعال شد، پس از آن نیز واگذاری با حجم کم در بخش هایی از لرستان صورت گرفت و امثال توسعه می‌یابد.

شمسی فر گفت: 2 میلیون و 150 هزار سیم کارت‌ تلفن همراه در لرستان وجود دارد که یک میلیون و 300 هزار سیم کارت فعال و ضریب نفوذ استفاده از سیم‌کارت در استان 120 درصد است.

وی اضافه کرد: نسل های دوم تا چهارم اپراتور همراه اول در بیش از 98 درصد استان پوشش دارد و مقدمات ورود پوشش شبکه نسل پنج نیز به لرستان فراهم شده است.

شمسی فر بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون سختی‌هایی را متحمل شدیم و میزان مصرف پهنای باند به شدت افزایش یافت اما همکاران بی‌وقفه اقدامات خوبی را انجام دادند.

وی گفت: در مدت یاد شده مصرف اینترنت در لرستان از هشت گیگ به 20 گیگ افزایش یافت که این میزان مصرف نیاز به شبکه باند قوی تری دارد و در این راستا باید مشکلات شبکه فیبر نوری برطرف شود.

وی با اشاره به عدم توازن درآمد و هزینه در حوزه ارتباطات گفت: درآمد مخابرات به ازای هر خط تلفن ثابت ماهیانه 56 هزار ریال می باشد در حالیکه خالص هزینه ها به ازای هر خط 75 هزار ریال و ناخالص هزینه ها به ازای هر خط 150 هزار ریال است.

مدیرمخابرات منطقه لرستان افزود: 17 سال گذشته در حوزه تلفن ثابت افزایش تعرفه صورت نگرفته و حتی در بخش‌های کاهش یافته است که این موضوع نیاز به بازنگری دارد و دولتمردان و نمایندگان مجلس باید به این حوزه توجه کنند.

شمسی فر گفت: یک دقیقه مکالمه با تلفن ثابت 45 ریال و یک دقیقه مکالمه با تلفن همراه 650 ریال می باشد اما فرهنگ استفاده از تلفن ثابت در لرستان کاهش یافته است.


http://diarmafrag.ir/fa/News/5965/620-هزار-خط-تلفن-ثابت-در-استان-وجود-داردضریب-نفوذ-خط-تلفن-ثابت-در-لرستان-277-است
بستن   چاپ