به گزارش دیار مفرغ، شاهدخت فتحی بیرانوند مدیر کل بیمه سلامت لرستان در جمع خبرنگاران گفت :نسخه نویسی الکترونیکی را در 3 شهر ازنا ،الیگودز و الشتر راه اندازی کرده ایم که این نسخه نویسی الکترونیکی باعث افزایش بهره وری در بیمه سلامت می باشد .
فتحی بیرانوند افزود :در سال گذشته 565 هزار و995 دفترچه چاپ شده که برای چاپ این تعداد یک میلیارد و 600 میلیون تومان بابت چاپ به دفاتر پیشخوان استان پرداخت کرده ایم.
وی اظهار داشت: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی، دیگر نیازی به ارائه دفترچه سلامت در مراجعه به مطب پزشکان نیست و بیمار فقط با اعلام کد ملی خود ویزیت شده و اقلام دارویی هم در سامانه تمام داروخانههای کشور ثبت میشود.
مدیر کل بیمه سلامت لرستان تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح الکترونیکی شدن نسخ و حذف دفترچههای کاغذی انتقال سوابق بیمار به داروخانهها و سایر مراکز درمانی به راحتی قابل انجام است، شفافیت در هزینههای سلامت، کاهش ضریب خطا ناشی از نسخ بد خط پزشکان، هدفمند شدن تجویز و مصرف دارو و منطقی شدن هزینههای بیماران از مزایای این طرح است.
مدیر کل بیمه سلامت لرستان گفت:از ابتدای سال جاری صدور دفترچه بیمه مدجویان کمیته امداد به بیمه سلامت انتقال داده شد و تعداد 31 هزار و 450 جلد دفترچه برای مددجویان کمیته صادر شده است که دربحث شناسایی بیمار و سهولت خدمات مفید واقع شده است .
وی افزود :مدد جویان کمیته امداد صاحب دفترچه بیمه سلامت، خدمات حمایتی آنها بر طبق هزینه و تعرفه کمیته امداد پرداخت میشود .
فتحی بیرانوند بیان کرد: در 3 ماهه نخست سال جاری 4 هزار و 316 نسخه الکترونیکی تولید شده است و این مهم در مطب ها و بخش خصوصی صورت گرفته است که این روند در استان ما بسیار مطلوب می باشد.
http://diarmafrag.ir/fa/News/2826/راه-اندازی-طرح-نسخه-الکترونیکی-بیمه-سلامت-در-لرستان