فرماندار سلسله گفت: باید با تشکیل کارگروه های جهادی به مقابله با اعتیاد رفت.
به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، شریف خسروی روز سه شنبه در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سلسله در سالن جلسات فرمانداری با اشاره به اینکه در اجرای برنامههای مبارزه با موادمخدر تاکید بر روی مقابله است، اظهار داشت: آنچه در این حوزه بسیار اهمیت دارد، ارائه برنامههای نوآورانه و بومی توسط بخشهای فرهنگی جامعه همچون آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و سایر نهادهایی که کار فرهنگی انجام میدهند است.
وی با تاکید بر اینکه باید جایگاه فرهنگی بسیار بدی برای تولیدکننده، پخش کننده و مصرف کنندههای موادمخدر در جامعه تعریف شود، عنوان کرد: کارهای روتین روزانهای که در راستای مبارزه با موادمخدر در جامعه انجام میشود فاقد نوآوری است در حالی که انجام فعالیتهای فرهنگی در این حوزه نیازمند کارهای نوآورانه است.
خسروی با اشاره به اینکه موادمخدر بازار بین المللی پرسودی است که مقابله با آن باید با برنامه ریزی انجام شود، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی بیشترین شهدا را برای مقابله با موادمخدر تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی با اشاره به رضایت بخش بودن برنامههای حوزه مقابله در شهرستان، ادامه داد: البته موفقیت در حوزه مقابله را موفقیت نمیدانیم چرا که نشان دهنده کم کاری سایر دستگاههای عضو است، متأسفانه در بخش فرهنگی رضایت آنچنانی وجود ندارد و انتظار میرود که دستگاههای فرهنگی مرتبط شهرستان برنامههای مؤثری در این راستا ارائه دهند.
فرماندار سلسله با تاکید بر برگزاری شایسته و ارائه برنامههایی مفید در هفته مبارزه با موادمخدر در شهرستان، گفت: از دستگاههای عضو انتظار میرود برنامههای عملیاتی مرتبط با حوزه خود را در راستای پیشگیری به فرمانداری ارائه دهند.
وی با تاکید بر اینکه سازمانهای مردم نهاد به شرط داشتن سه سرمایه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی میتوانند در این زمینه مؤثر باشند، افزود: البته در یک جامعه افسرده گرایش به موادمخدر افزایش مییابد لذا باید شرایط را برای افزایش نشاط در جامعه فراهم نمائیم.
** اعتیاد مانع اصلی توسعه پایدار است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتیاد مانع اصلی توسعه پایدار و بحران جدی علیه سلامت اجتماعی، روانی، فرهنگی و اقتصادی جامعه است، اظهار داشت: این تهدید جدی و سیستماتیک جامعه را با چالشهای جدی مواجه کرده است.
مجتبی بیرانوند با اشاره به روند رو به رشد توزیع موادمخدر صنعتی، عنوان کرد: این مواد سرمایه اصلی مملکت را که نسل جوان هستند هدف قرار داده است و میطلبد که در این راستا برنامههای مدون و مؤثری در حوزههای پیشگیری ارائه شود.
وی با اشاره به همسایگی افغانستان با کشورمان ایران، خاطرنشان کرد: با این وجود، انقلاب اسلامی توانسته است بدون استفاده از منابع سازمانها و دولتها، پرچمدار مبارزه با موادمخدر در جهان باشد.
بیرانوند با اشاره به تقدیم 3800 شهید و 12 هزار جانباز در راستای مبارزه با موادمخدر در کشور، افزود: استان لرستان نیز 56 شهید و 38 جانباز از این مجموع را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مبارزه همه جانبه با موادمخدر به عنوان اولین آسیب اجتماعی جامعه، عنوان کرد: سعی ما بر این است که دستاوردها و اقدامات دستگاهها را در این زمینه در هفته مبارزه با موادمخدر برجسته کنیم.
http://diarmafrag.ir/fa/News/1764/کارگروه-های-جهادی-مقابله-با-اعتیاد-باید-تشکیل-شود