مدیر کل‌ تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان:
ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 15:20:59

به گزارش دیار مفرغ، احمد توصیفیان با اشاره به برنامه ویژه وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی بر تقویت و ارتقای سطح مهارت کارجویان و کارگران در قالب طرح «برنامه ایران ماهر» اظهار داشت: در این طرح توسعه مهارت در صنایع و واحدهای تولیدی با هدف افزایش تولید با کیفیت در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های مهارتی بهره وری را در نیروی کار افزایش می‌دهد، افزود: در همین راستا باید برای نیروی انسانی ماهر سرمایه‌گذاری کرد چرا سرمایه‌گذاری برای نیروی انسانی اولویت وزارت کار است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: اگر کارجویان قبل از بازار کار و در حین کار دوره‌های آموزش مهارتی و تکمیلی را طی کنند به نفع جامعه و کارفرما خواهد بود و موجب ارتقای سطح مهارت کارگران و افزایش بهره وری و کیفیت تولید خواهد شد.

توصیفیان ادامه داد: در کشورهای در حال توسعه و یا توسعه یافته یکی از مهمترین عناصر در ارتقای بهره‌وری و کیفیت تولید سرمایه‌های انسانی است، به همین دلیل بالا بردن سطح مهارت کارگران و منابع انسانی در سطوح مختلف نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و افزایش کیفیت محصولات دارد.

وی تصریح کرد: افزایش کیفیت آموزش‌های مهارتی در راستای رشد اقتصادی پایدار و منطبق با نیاز بازار کار و تربیت نیروی ماهر از مهمترین ویژگی طرح ایران ماهر است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای، خاطرنشان کرد: گسترش و افزایش این آموزش‌ها و جذب جوانان و افراد جویای کار می‌تواند موجب رقابت سالم میان آن‌ها در زمینه‌های مهارت فنی و حرفه‌ای و در نهایت شناسایی و کشف استعدادهای برتر و نخبگان مهارتی می‌شود.

وی با بیان اینکه جوانان و کارجویان برای گرفتن مدرک رو به گسترش است و کسب مدرک جای مهارت‌آموزی را گرفته است، بیان کرد: ایجاد بستری مناسب برای ارتقای بیشتر مهارت‌های حرفه‌ای، تکیه بر توانایی و مهارت‌های فردی و اینکه نباید کار را پشت میزنشینی دید، سبب می‌شود تا اولاً کمبودها و نواقص به درستی شناسایی شده، ثانیاً با برنامه‌ریزی مناسب در راستای رفع آن‌ها تا رسیدن به سطح مهارت‌های کافی در جهت اشتغال و کسب درآمد تلاش کرد.

توصیفیان تصریح کرد: امیدوارم با پویش ایران ماهر و افزایش دانش و مهارت کارگران، مدیران بنگاه‌های اقتصادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در زمینه موضوعات مرتبط با ارتقای فرهنگ کار و تلاش و مهارت‌آموزی بتوانیم در ارتقای فرهنگ کار و ترویج مهارت‌آموزی و کارآفرینی در سطح جامعه موفق عمل نموده و شاهد پویایی هر چه بیشتر واحدهای تولیدی در سطح استان باشیم.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به روی آوردن کارجویان و جوانان به کار جمعی و گروهی تأکید کرد و افزود: تشکیل تعاونی در حوزه‌های مختلف می‌تواند یکی از راه‌های تجمیع سرمایه‌های خرد و در نهایت اشتغال شود که این مقوله مهم باید در استان فرهنگ‌سازی شود.

وی در خصوص نیاز امروزجوانان جویای کار در استان اشاره کرد و گفت: ارتقاء فرهنگ کار و توسعه آموزش‌های مهارت محور براساس نیاز بازار کار و تقاضا واحدهای تولیدی و همچنین آموزش مشاغل نوین و دانش محور ضروری است و انتظار داریم همکاران عزیزمان در اداره کل فنی و حرفه‌ای استان به این موضوع در راستای تحقق راهبرد ایران ماهر گامهاهی اساسی بردارند.


http://diarmafrag.ir/fa/News/15032/ایجاد-زنجیره-مهارت‌آموزی-با-هدف-توسعه-اشتغال-در-بین-جوانان-و-مهارت-افزایی-کارگران-در-لرستان
بستن   چاپ