دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد
شنبه 18 اسفند 1403 - 14:45:33

به گزارش دیار مفرغ ،سرهنگ "محمد ملکشاهی" در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام خبری مبنی بر حفاری در گوشه شهنشاه خرم‌آباد، بلافاصله عوامل انتظامی در محل حاضر شدند.

وی افزود: توسط افراد ناشناس حفاری به حدود چندین متر انجام شده بود که ماموران کلانتری 19 با اقدامات پلیسی به یک‌دستگاه خودرو سواری در مسیر‌های منتهی به محل مذکور، با 2 سرنشین مظنون شده و حهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌آباد گفت: در بازرسی از خودرو یک‌دستگاه فلزیاب کشف که متهمان بهمراه خودرو و تجهیزات کشف شده و به‌منظور تحقیقات پلیسی به مقر انتظامی منتقل شدند.

سرهنگ ملکشاهی با بیان اینکه با هماهنگی قضائی پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و موضوع در دست بررسی است تصریح کرد: پلیس و دستگاه قضائی با افرادی که بخواهند میراث فرهنگی که متعلق به مردم است را به تاراج ببرند با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

روستای گوشه شهنشاه به دلیل واقع شدن بقعه شجاع‌الدین خورشید (ﺳﺮﺳﻠﺴﻠﻪ ﺍﺗﺎﺑﮑﺎﻥ ﻟﺮ) به گوشه‌ شهنشاه مشهور شده است. مقبره شهنشاه سال 1376 در فهرست آثار ملی کشور قرار‌گرفته بود.


http://diarmafrag.ir/fa/News/14959/دستگیری-سارقان-و-کشف-11-فقره-سرقت-در-خرم‌آباد
بستن   چاپ