به گزارش دیار مفرغ،سردار نصرالله فتحیان، صبح امروز، در مراسم یادواره شهدای امدادگر لرستان، گفت: ما در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که لرستانیها با ایمان و فداکاری بینظیر خود در صف اول مقاومت قرار گرفتند.
او اضافه کرد: مردم لرستان در کنار رزمندگان دیگر استانها در سختترین شرایط جنگ، هرگز از پای ننشستند و در برابر دشمن بعثی ایستادگی کردند.
مسئول مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس با بیان اینکه خون شهدا درخت مقاومت را آبیاری کردهاست و پرچم آن را برافراشته نگه داشته است، ادامه داد: امروز ما به برکت همان خونها و فداکاریها در مسیر پیشرفت و مقاومت ایستادهایم.
فتحیان توضیح داد: در لشکر حضرت ابوالفضل(ع)، بیش از 2 هزار نفر از لرستان بهعنوان پزشک، پرستار، امدادگر و راننده آمبولانس فعالیت داشتند.
او با تأکید بر فداکاریهای امدادگران و رزمندگان در دفاع مقدس بیان کرد: اگر این تلاشهای جهادی نبود، تعداد شهدای ما بیشتر از آنچه که بود، میشد.
مسئول مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس با اشاره به اهمیت ایجاد بیمارستانهای صحرایی، یادآور شد: در شرایطی که امکانات پزشکی در جبههها بسیار محدود بود، حضور امدادگران و ایجاد بیمارستانهای صحرایی از لرستان باعث شد که بسیاری از مجروحان بهموقع درمان شوند.
فتحیان یادآور شد: نیروهای لرستانی در عملیاتهای بزرگ همچون کربلای چهار و پنج، نقش ویژهای ایفا کردند و در کنار سایر رزمندگان، زمینهساز پیروزیهای بزرگ شدند.
او اشاره کرد: همیشه لرستان در خطمقدم مقاومت بودهاست و جبهههای جنگ، پشت جبهه و در حمایت از خانوادههای شهدا و ایثارگران نیز همواره پیشگام بودند.
مسئول مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس ابراز کرد: فرماندهان عالیرتبه سپاه همواره از رشادتهای مردم لرستان یاد کردهاند و تأکید میکردند که بدون حضور این نیروها، بسیاری از عملیاتها با موفقیت به پایان نمیرسید.
فتحیان بیان کرد: ما باید یاد و خاطره شهدای خود را زنده نگه داریم و ین رشادتها و فداکاریها را برای نسلهای آینده بهعنوان الگو قرار دهیم.
او تأکید کرد: مجالس شهدا باید تأثیرگذار، هنرمندانه و نورانی برگزار شوند تا نسل امروز با ارزشهای دفاع مقدس آشنا شوند و با این ارزشها زندگی کنند.
مسئول مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس ادامه داد: بیش از 650 هزار نیروی بسیجی در لرستان فعالیت دارند و این نیروها از تمام اقشار جامعه، از پزشکان و مهندسان گرفته تا دانشجویان و دانشآموزان، در راه خدمت به کشور و مردم آمادهاند.
فتحیان بر روحیه جهادی مردم لرستان تأکید کرد و گفت: این روحیه جهادی نهتنها در دوران جنگ بلکه در حوادث مختلفی نظیر سیل و بحران کرونا نیز نمود پیدا کرد.
او یادآور شد: مردم لرستان در دوران کرونا و همچنین در حوادث سیل، در کنار نیروهای سپاه و هلالاحمر، با همدلی و همکاری مثالزدنی خود، به یاری مردم مناطق آسیبدیده شتافتند./تسنیم