7 مجوز بی نام برای توسعه گردشگری الیگودرز
دوشنبه 26 آذر 1403 - 15:03:42

به گزارش دیار مفرغ، عطا حسن پور در دیدار با نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به 34 مجوز بی نام حوزه گردشگری استان افزود: 7 مجوز گردشگری بی نام مربوط به شهرستان الیگودرز بوده که سرمایه گذاران و علاقمندان می توانند از این فرصت بی نظیر برای سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های مناسب گردشگری استفاده کنند.

او با اشاره به وجود جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری فراوان در این شهرستان اظهار داشت: جاذبه های گردشگری این شهرستان می تواند الیگودرز را به عنوان قطب گردشگری منطقه تبدیل کند.

او اضافه کرد: این شهرستان به واسطه داشتن جاذبه های تاریخی و طبیعی، می تواند از اقتصاد گردشگری خوبی برخوردار شود که این مهم نیازمند سرمایه گذاری در بخش های مختلف گردشگری است.

او خاطر نشان کرد: مجوز سرمایه گذاری در آبشار آب سفید با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شده و مابقی زمینه های گردشگری نظیر آبشار چکان، سد حوضیان؛ اطراف سد حوضیان و اطراف سد کزنار نیز آماده واگذاری به بخش خصوصی توانمند می باشد.

حسن پور تصریح کرد: این شهرستان علاوه بر جاذبه های طبیعی گردشگری، از غارهای دستکند و بنای زیرزمینی بهره مند است که با برنامه ریزی انجام شده این بنای زیرزمینی کاوش خواهد شد.

او گفت: در حوزه صنایع دستی نیز این شهرستان از پتانسیل های خوبی برخوردار بوده که میراث فرهنگی استان در راستای حمایت از هنرمندان، تسهیلات خوبی را جهت تقویت آنان پرداخت کرده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اظهار داشت: پرونده شهرستان الیگودرز به عنوان شهر ملی چوقابافی در مراحل پایانی خود قرار دارد و لازم است مدیران شهرستان و بخصوص شهرداری الیگودرز با جدیت بیشتری برای ایجاد زیرساخت ها و تغییر مبلمان شهری اقدام کنند.

او افزود: همچنین با توجه به وجود مزارع پرورش ماهی در این شهرستان، می توان مجوز گردشگری کشاورزی صادر کرد تا اقتصاد کشاورزی در حوزه گردشگری نیز تقویت شود.

او تصریح کرد: روستای آب باریک و قلعه باجول نیز از جمله روستاهای زیبا و بناهای تاریخی شهرستان محسوب می شوند که اداره کل میراث فرهنگی لرستان آمادگی واگذاری قلعه یاد شده به بخش خصوصی در راستای توسعه گردشگری را دارد.

او اضافه کرد: قلعه باجول از بناهای فاخر بزرگان منطقه بوده که پس از واگذاری به میراث فرهنگی استان، با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال مرمت و بازسازی شده و اعتبار زیادی برای تملک عرصه و آزادسازی اطراف بنا و خرید بناهای اطراف آن هزینه شده است.

این بنای فاخر از آثار اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی است که در تاریخ 5 آذر 1380 با شمارهٔ ثبت 4353 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این دیدار نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: دستگاه های اجرایی شهرستان برای صدور مجوزهای لازم در حوزه گردشگری با سرمایه گذاران و علاقمندان این حوزه همکاری داشته باشند تا بتوانیم زمینه رشد و توسعه اقتصاد گردشگری را در شهرستان ایجاد کنیم.

حمیدرضا گودرزی اظهار داشت: بسیاری از مراجعات حوزه گردشگری با مشکلاتی از قبیل تغییر کاربری، طرح هادی و حریم راه و ... مواجه می شوند که با همکاری بین بخشی می توان زمینه رفع این موانع را ایجاد کرد.

او در خصوص ثبت الیگودرز به عنوان شهر ملی چوقابافی کشور نیز گفت: پرونده ثبت شهر ملی چوقابافی در مراحل پایانی خود قرار گرفته و نیاز است تا شهرداری و دستگاههای اجرایی شهرستان بیش از پیش برای این مهم همکاری لازم را داشته باشند.

شهرستان الیگودرز در فاصله 153 کیلومتری مرکز لرستان و در شرق استان در مسیر جاده ای لرستان به اصفهان قرار گرفته است. این شهرستان به دلیل قرار گرفتن در دامان اشترانکوه؛ از آبشارهای دیدنی و دشت های لاله واژگون بهره مند است.

آبشار آب سفید ملقب به عروس آبشارهای ایران به عنوان یکی از زیباترین آبشارهای کشور در این شهرستان قرار گرفته است.


http://diarmafrag.ir/fa/News/14733/7-مجوز-بی-نام-برای-توسعه-گردشگری-الیگودرز
بستن   چاپ