به گزارش دیار مفرغ، غلامرضا رفیعی رئیس کانون وکلای دادگستری لرستان امروز شنبه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت روز وکیل پس از ذکر تاریخچه مختصر استقلال کانون ها گفت:" سابقه تاریخی وکالت به سال 1291 در قانون وزارت عدلیه برمی گردد.
وی گفت: قانون وکالت در سال های 1315 و 1316 بطور اختصاصی تصویب و در این قانون به طور مفصل به اینکه وکالت چه شغلی و وکیل چه وظایفی داشته و تحت چه قوانینی باید وظایف خود را انجام دهد، پرداخته شده است.
رفیعی با ابراز تاسف در زمینه فقدان حضور حقوقدان مجرب در مجلس شورای اسلامی گفت: فقدان حقوقدان سبب ایجاد اختلال در قانون گذاری می شود، کمیسیون قضایی در مجلس شورای اسلامی بعد از دوسال تشکیل شده است.
وی افزود: در انتخابات مجلس باید طوری برنامهریزی شود که حقوقدانان خود به عنوان نامزد انتخاباتی در صحنه حضور یابند.
وی ادامه داد: در تمام کمیسیون های تخصصی مجلس باید افراد متخصص و باتجربه حقوق وجود داشته باشد تا قوانین حقوقی را در حوزه مربوطه و کمیسیون تخصصی بکار گیرند،
رییس هیات مدیره کانون وکلای دادگستری لرستان گفت: 253 کارآموز وکالت امسال با اجرای قانون تسهیل در لرستان پذیرفته شده اند، در حالیکه از سال 89 تا 1402 تنها 200 نفر کارآموز پذیرفته شده بودند.
وی از پیگیری 525 پرونده از سوی وکلای معاضدتی و تسخیری کانون وکلای استان طی امسال خبر داد و گفت: از این تعداد حدود 100 مورد تسخیری و مابقی معاضدتی بوده است.
رئیس کانون وکلای دادگستری لرستان اظهار داشت: از زمانی که کانون وکلا در لرستان تشکیل شده تا کنون 760 نفر وکیل پایه یک عضو آن شده است.
وی ادامه داد: امسال 22 پرونده مربوط به موسسات حقوقی غیرمجاز در کمیسیون ثبت و بررسی شده که از این تعداد 12 موسسه پلمب و 10 پرونده نیز هم اکنون در دادگستری در جریان است.
رئیس کانون وکلای لرستان در پاسخ به پرسشی در زمینه نحوه رسیدگی به تخلفات وکلا و آمار مربوطه گفت:" کانون وکلا مطابق قانون از طریق دادسرا و دادستانی و دادگاه انتظامیِ خود به تخلفات و شکایات وارده رسیدگی می کند.
در این نشست خبری رئیس کانون وکلای لرستان ضمن تشریح دیدگاهها و آخرین اخبار کانون به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.
http://diarmafrag.ir/fa/News/13698/فقدان-حقوقدان-مجرب-در-مجلس-یکی-از-مشکلات-قوه-مقننه-است